fbpx

Web Design & Development

Web Design & Development Σπουδές Εξ Αποστάσεως - Elearning

Η επαγγελματική Σχολή στο Web Design & Development & τον σχεδιασμό ιστοσελίδων

Στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την καλύτερη πλατφόρμα για ζωντανά elearning μαθήματα καθώς και ψηφιακή τάξη E-Class με πλούσιο υλικό σημειώσεων για όλους τους σπουδαστές.
Κάνε την σωστή επιλογή
επέλεξε την πιο εξειδικευμένη σχολή για να εκπαιδευτείς σωστά και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας σε αυτό που σου αρέσει!
Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Έναρξη: 21 Οκτωβρίου 2024

0
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος WEB DESIGN & DEVELOPMENT Ε-Learning είναι 1 ακαδημαϊκό έτος και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Κατάρτισης (INTERGRAPHICS Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 2000532)

Τρόποι παρακολούθησης Τμήματος

1

E-learning

Live E-learning εκπαίδευση, σε πραγματικό χρόνο με τους καθηγητές. Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης με δυνατότητα καταγραφής των μαθημάτων σε Βίντεο για να μπορείτε να τα ξαναδείτε.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων ιστοσελίδων (Δυναμικά Websites) και το σχεδιασμό γραφικών και κινούμενων εικόνων.
Αναλυτικά σε:

 • Αποφοίτους ΕΠΑΛ, ΤΕΕ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ
 • Οποιονδήποτε επιθυμεί εξειδικευμένες γνώσεις στο web design & development με σκοπό την άμεση ένταξή του στην αγορά εργασίας
 • Στα προγράμματα αυτά μπορούν να συμμετέχουν και ήδη επαγγελματίες για την απόκτηση επιπλέον γνώσεων και δημιουργία portfolio εργασιών

Οφέλη της E-learning εκπαίδευσης

 • Από τον τόπο κατοικίας σου έχεις τη δυνατότητα να σπουδάσεις για να βελτιώσεις τη θέση σου ή για να πραγματοποιήσεις το χόμπυ σου.
 • Δεν στερείς χρόνο από την εργασία σου, την οικογένεια, τους φίλους σου, τις ενασχολήσεις σου.
 • Εργάζεσαι στο σπίτι ή το γραφείο σου στις συνθήκες που εσύ έχεις διαμορφώσει.
 • Δεν μπαίνεις στην ταλαιπωρία της μετακίνησης από τον τόπο σου στη σχολή
 • Έχεις οικονομικά οφέλη (κερδίζεις το πολύ μεγάλο κόστος για τα ναύλα και τη διαμονή σου).
 • Μπορούν να συμμετέχουν άτομα με κινητικές ή άλλες δυσκολίες
 • Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται, με τελικό στόχο την άριστη ποιότητα εκπαίδευσης.
perig-tab.jpg

Επάγγελμα μοντέρνο, σύγχρονο, με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στη διεθνή αγορά εργασίας.

Σκοπός

Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης στο Web Design & Development. O σπουδαστής αποκτά πλήρη κατάρτιση και εξειδίκευση ώστε να λειτουργεί επαγγελματικά δηλ. να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να συντηρεί δυναμικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Για το σκοπό αυτό διδάσκονται οι απαραίτητοι κώδικες – γλώσσες προγραμματισμού, όπως επίσης χρησιμοποιούνται και προγράμματα – πλατφόρμες που κάνουν πιο γρήγορη και εύκολη την εργασία. Σημαντική επίσης είναι η γνώση γραφιστικών προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας και σχεδίασης ώστε ο σπουδαστής να αποκτήσει τις γνώσεις που απαιτούνται για να δημιουργεί ή να διορθώνει τα γραφικά που χρησιμοποιεί.
Σκοπός του τμήματος είναι να προετοιμάσει τους απόφοιτούς του ώστε να απορροφηθούν από την αγορά εργασίας έχοντας αποκτήσει απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών σου θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ καλό portfolio εργασιών.

Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με εξίσου μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

ekpaideusi-tab.jpg

Μοναδικά προνόμια για τους σπουδαστές μας

 • Δημιουργία ανταγωνιστικού portfolio
 • Σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
 • Επαγγελματίες καθηγητές με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία
 • Συνεργασία σπουδαστών με καθηγητές και εκτός ωρών μαθημάτων
 • Δυνατότητα Πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενες εταιρίες
 • Διασύνδεση με την αγορά εργασίας 

Πληροφορίες Συμμετοχής

ΕΝΑΡΞΗ 21/10/2024

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος WEB DESIGN & DEVELOPMENT Ε-Learning είναι 1 ακαδημαϊκό έτος και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Κατάρτισης (INTERGRAPHICS Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 2000532)

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για το τμήμα Εξ Αποστάσεως - E-learning Web Design & Development του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.