fbpx

Διακόσμηση

Σπουδές ΙΕΚ Διακόσμησης & Αρχιτεκτονικής

Σχολή Διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις σπουδές Διακόσμησης.
Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την καλύτερη πλατφόρμα για ζωντανά elearning μαθήματα καθώς και ψηφιακή τάξη E-Class με πλούσιο υλικό σημειώσεων για όλους τους σπουδαστές.
Κάνε την σωστή επιλογή
επέλεξε την πιο εξειδικευμένη σχολή Διακόσμησης για να εκπαιδευτείς σωστά
και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας σε αυτό που σου αρέσει!
Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας 
ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Προφίλ επαγγέλματος ΙΕΚ Διακόσμησης

Έντονα δημιουργικό επάγγελμα, ιδανικό για νέους που έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του καλού γούστου και εξαιρετικά υψηλή αισθητική. Ο Διακοσμητής με την εκπαίδευσή του αποκτά πάρα πολλές γνώσεις για την ανάλυση των λειτουργιών των εσωτερικών χώρων, την αρχιτεκτονική σύνθεση, αλλά και για την οικοδομική.
 
H οργάνωση, διαμόρφωση και αισθητική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων οικιών, καταστηµάτων και επιχειρήσεων είναι το κατ' εξοχήν αντικείµενο εργασίας του Διακοσµητή. Ο Διακοσµητής µελετά και δίνει λύσεις που αφορούν τα υλικά, την επίπλωση και το συνδυασµό των χρωµάτων. Κάνει µελέτες για τη διαµόρφωση κάθε είδους εσωτερικού χώρου και τους δίνει ιδιαίτερο ύφος συνδυάζοντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα.
Γνωρίζει πολύ καλά τα χρώματα, τα υλικά και τις εφαρμογές τους. Μελετά και δίνει κατασκευαστικές λύσεις για υλικά, έπιπλα και κάθε λογής χρηστικά αντικείμενα. Κάνει μελέτες - όπως ο αρχιτέκτονας - για τη διαμόρφωση του εσωτερικού των χώρων και τους δίνει ιδιαίτερο ύφος συνδυάζοντας αισθητική και λειτουργικότητα.
Βιτρίνες, όψεις και εσωτερικά καταστημάτων και ξενοδοχείων, γραφεία, εκθεσιακοί χώροι, χώροι ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εσωτερικά παλαιών και νέων κατοικιών, διαμορφώνονται από τον Διακοσμητή. Επίσης είναι σε θέση να δώσει λύσεις στις εξελιγμένες απαιτήσεις της εποχής μας και να σχεδιάσει πολύ σύγχρονα διαφημιστικά-εκθεσιακά περίπτερα, στέγαστρα, stands, σκηνικά για διάφορες εκδηλώσεις κλπ.

Σπουδάζοντας Διακόσμηση στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS:

 • Θα μάθεις άριστα την εικαστική γλώσσα και τη δημιουργική σκέψη, θα αποκτήσεις σχεδιαστική ικανότητα και αισθητική, θα αποκτήσεις πολύ καλή γνώση των υλικών και των εφαρμογών τους, θα μάθεις άριστα τα χρώματα και τους συνδυασμούς τους, θα κατανοήσεις την σημασία του σωστού φωτισμού. Τέλος θα μάθεις βασικούς κανόνες  μάρκετινγκ  και ψυχολογία του πελάτη.

 • Θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες γνώσεις στην ηλεκτρονική σχεδίαση –CAD- μέσω των εφαρμογών Autocad 2D & 3D και Illustrator, θα εκπαιδευτείς στο 3D Studio Max που είναι το πιο περιζήτητο τρισδιάστατο πρόγραμμα, θα εκπαιδευτείς στην επεξεργασία εικόνας με το Photoshop.

 • Η διπλωματική εργασία που θα εκπονήσεις απαιτεί έρευνα, αξιοποίηση των στοιχείων και τεκμηρίωση της τελικής πρότασης. Λειτουργεί σαν προσομοίωση επαγγελματικής διαδικασίας και καλείσαι να αποδείξεις ότι είσαι ένας έτοιμος επαγγελματίας. Την εργασία σου την παρουσιάζεις στους καθηγητές και τους συμφοιτητές σου, αναλύεις τον τρόπο σκέψης σου και απαντά στις ερωτήσεις τους.

 • Τέλος η πρακτική σου, σε εταιρία που θα σε προτείνει το ΙΕΚ INTERGRAPHICS, θα ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών σου και θα σε φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας.

 • Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με εξίσου μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

 • Υπάρχει άμεση διασύνδεση της σχολής με την αγορά εργασίας.

 • Τα ΙΕΚ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ INTERGRAPHICS ακολουθεί ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τις γνώσεις στο design και την καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά και την εκμάθηση και χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας μέσω των πλέον εξειδικευμένων σχεδιαστικών και τρισδιάστατων προγραμμάτων.
  Για τους λόγους αυτούς είναι από τις πιο περιζήτητες σχολές εκπαίδευσης στην τέχνη της διακόσμησης.
didaskomeni-ili-.gif
Σπουδές ΙΕΚ Διακόσμησης κορυφαία σχολή Διακόσμησης - ΙΕΚ INTERGRAPHICS

Επαγγελματική Σταδιοδρομία Σπουδών Διακόσμησης

Οι πτυχιούχοι Διακοσµητές έχουν την καλλιτεχνική υποδοµή και τις απαραίτητες γνώσεις για να απασχοληθούν σαν στελέχη σε:

 • Aρχιτεκτονικά & Διακοσµητικά Γραφεία
 • Κατασκευαστικές εταιρίες
 • Εµπορικά καταστήµατα
 • Κέντρα διασκέδασης, Θέατρα
 • Σύμβουλοι σε εταιρίες Εμπορίας Επίπλων, Υφασμάτων, & διακοσμητικών υλικών
 • Ελεύθεροι επαγγελματίες σε δικό τους δημιουργικό γραφείο

Νέες θέσεις εργασίας αποφοίτων μας

Για αποφοίτους μας από τη σχολή «Διακόσμησης εσωτερικού χώρου & Αρχιτεκτονικής» που προωθήθηκαν μέσω του ΙΕΚ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ INTERGRAPHICS στις εταιρίες:

Εργασίες Σπουδαστών Σχολής Διακόσμησης της INTERGRAPHICS

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για την σχολή Διακόσμησης του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.