fbpx

Web Design & Development

Σεμινάρια Web Design & Development

Web Design & Development Σεμινάρια - Html-css-Dreamweaver-Wordpress-Joomla-Eshop-Php-Mysql-Javascript

Web Design & Development Ετήσιο Τμήμα

Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης.
O σπουδαστής αποκτά πλήρη κατάρτιση και εξειδίκευση με σκοπό να σχεδιάσει, αναπτύξει και συντηρήσει δυναμικές ιστοσελίδες, ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, επίσης γνωρίζει και εφαρμόζει τις δυνατότητες των social media, μπορεί να δημιουργήσει και να παρακολουθήσει μια διαφημιστική καμπάνια στο ιντερνετ, όπως επίσης να κατασκευάσει διαφημιστικά banners και πολυμεσικές εφαρμογές.

Μάθετε Περισσότερα

Web development πακέτο

Tο πακέτο αυτό παρέχει τα απαραίτητα εφόδια ώστε ο εκπαιδευόμενος να θεωρείται ένας σύγχρονος και ολοκληρωμένος Web Development με απόλυτο έλεγχο στις σύγχρονες απαιτήσεις του Web. Με τη εκπαίδευση στην Javascript και ο Jquery μπορεί να ελέγξει τα στοιχεία της σελίδας του (html και css) και να προσθέσει animation και με τη εκπαίδευση στο PHP & MySQL να είναι διαχειριστής και δημιουργός δυναμικών web site και εφαρμογών.

Μάθετε Περισσότερα

WORDPRESS

Το WordPress είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, ιδανικό για την εύκοληοικονομική και γρήγορη κατασκευή εντυπωσιακών ιστοσελίδων.
Μέσω της πλατφόρμας WordPress, μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς μόνος σου την ιστοσελίδα σου διότι είναι ένα πολύ απλό και εύχρηστο εργαλείο για την κατασκευή ολοκληρωμένων ιστοσελίδων δυναμικού περιεχομένου.

Μάθετε Περισσότερα

E-Shop με WordPress

Σκοπός  του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση, η εκμάθηση και η εξοικείωση της εγκατάστασης και της διαχείρισης των λογισμικών Wordpress και Woo Commerce, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να καταστούν ικανοί να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να συντηρήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.

Μάθετε Περισσότερα

PHP και MySQL

H γλώσσα PHP σε συνεργασία με βάσεις δεδομένων που δημιουργούνται με χρήση της MySQL μας προσθέτει μεγάλες δυνατότητες στην ιστοσελίδα με βασικότερη τη συλλογή και χρήση πληροφοριών που προκύπτουν από την «αλληλεπίδραση» με τον επισκέπτη και την δυναμικότητα της χρήσης των αντικειμένων π.χ. φόρμες επικοινωνίας, δυναμική ενημέρωση σελίδων, λήψη παραγγελιών.

Μάθετε Περισσότερα

jQuery

Μια από τις πιο δημοφιλείς βιβλιοθήκες τις JavaScript προσφέρει ευκολία και ταχύτητα στην ανάπτυξη σελίδων με προχωρημένες υπηρεσίες κυρίως όμως με ένα σύγχρονο τρόπο. Απαραίτητη στη δημιουργία menu, image gallery, carousel κτλ

Μάθετε Περισσότερα

Flash και ActionScript

Το Flash είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής δυσδιάστατης κινούμενης εικόνας (animation) αλλά οι δυνατότητές του εκτείνονται πολύ πέρα από αυτό. Με το Flash είναι δυνατή η κατασκευή από απλά διαφημιστικά banners μέχρι προχωρημένες επαγγελματικές πολυμεσικές εφαρμογές οι οποίες μπορούν να ενσωματώνονται σε μια ιστοσελίδα και να αποτελούν μέρος μιας διαδικτυακής εφαρμογής.

Μάθετε Περισσότερα

SEO ( Search Engine Optimization )

Ο σκοπός του σεμιναρίου SEO είναι η περιγραφή, επεξήγηση και κατανόηση της λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και η βέλτιστη κατασκευή ιστότοπων/ιστοσελίδων έτσι ώστε να εμφανίζονται στις υψηλότερες θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης ή λέξεις κλειδιά. Ο στόχος είναι η βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησεις (Google, Bing).

Μάθετε Περισσότερα

Web Design Πακέτο

H HTML5 είναι ο κώδικας με τον οποίο δημιουργούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενο, εικόνες, Links, Media κτλ), ενώ το CSS μας παρέχει τη δυνατότητα για την μορφοποίηση των αντικειμένων αυτών και το έλεγχο του Layout της σελίδας.To Dreamweaver είναι το πρόγραμμα που παρέχει ένα γραφικό περιβάλλον για την κατασκευή ιστοσελίδων.Το JOOMLA είναι μια αρκετά διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) ανοικτού και ελεύθερου λογισμικού.

Μάθετε Περισσότερα

HTML5 – CSS – Dreamweaver

Το Ιllustrator είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα σχεδίασης διανυσματικών γραφικών (vector γραφικά).
Μπορούμε με αυτό να κατασκευάσουμε την εταιρική ταυτότητα μιας επιχείρησης (λογότυπο, έντυπα κτλ), να δημιουργήσουμε συσκευασίες προϊόντων, ετικέτες, διαφημιστικές καταχωρήσεις κτλ. Επίσης θα μπορούσε κανείς να συνδυάσει τα σχεδιαστικά εργαλεία του Illustrator με το ταλέντο του για δημιουργήσει ή να βελτιώσει τα σχέδια του.

Μάθετε Περισσότερα

Δυναμικές Ιστοσελιδες με χρήση του CMS JOOMLA - Σεμινάριο

Το JOOMLA είναι μια αρκετά διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) ανοικτού και ελεύθερου λογισμικού. Μέσω του Joomla μπορούμε να αναπτύξουμε και στη συνέχεια να συντηρήσουμε έναν δυναμικό ιστότοπο (site), να δημιουργήσουμε ή να τροποποιήσουμε templates καθώς και να παραμετροποιήσουμε τα κατάλληλα extensions.

Μάθετε Περισσότερα

Κατασκεύη E-Shop με χρήση του Joomla- Σεμινάριο

Σκοπός  του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση, η εκμάθηση και η εξοικείωση της εγκατάστασης και της διαχείρισης των λογισμικών Joomla και Virtuemart, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να καταστούν ικανοί να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να συντηρήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.

Μάθετε Περισσότερα

Javascript

H Javascript είναι η γλώσσα scripting του Web που χρησιμοποιείται για να προσθέσει λειτουργικότητα, έλεγχο σε φόρμες, εφέ στα αντικείμενα της σελίδας, επικοινωνία με το server και πολλά άλλα απαραίτητα για κάθε σελίδα.

Μάθετε Περισσότερα

Ajax

Στις κλασικές σελίδες Web (που δεν χρησιμοποιούν Ajax) εάν μια σελίδα πρέπει να αλλάξει πρέπει να φορτωθεί ολόκληρη η σελίδα. Η τεχνολογία Ajax επιτρέπει τις σελίδες να ανανεώνονται ασύγχρονα με την ανταλλαγή μικρών ποσοτήτων δεδομένων με το server στο παρασκήνιο. Έτσι επιτρέπεται η ανανέωση τμημάτων τις σελίδας τεχνολογία απαραίτητη για τα σύγχρονα site

Μάθετε Περισσότερα

iFrame Applications στο Facebook

Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν επαγγελματικές ή εταιρικές σελίδες στο Facebook εκμεταλλευόμενοι τις νέες δυνατότητες που παρέχονται από τα Facebook iFrame Tab Applications, όπως και σε επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στις νεότερες τεχνολογίες και ευκαιρίες που παρουσιάζει το διαδίκτυο.

Μάθετε Περισσότερα
  • Για κράτηση θέσης απαιτείται εγγραφή με 50€ (αφαιρείται από το συνολικό ποσό) και τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-3838808 τουλάχιστον 7 ημέρες πριν.
  • Για την λειτουργία του κάθε τμήματος απαιτούνται τουλάχιστον 10 συμμετοχές.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Σε περίπτωση μη δημιουργίας κάποιου τμήματος, λόγω μειωμένης συμμετοχής, η εγγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση κάποιου άλλου σεμιναρίου της ίδιας προσφοράς.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής των ημερών και των ωρών του σεμιναρίου χωρίς προειδοποίηση εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της.