Προϊστάμενος Ασφάλειας - Αρχιφύλακας

Προϊστάμενος Ασφάλειας - Αρχιφύλακας Σεμινάριο

Ημερομηνίες Έναρξης

 • Αναμένεται νέα ημερομηνία
0 ώρες
Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 2 ημέρες (14 διδακτικές ώρες)

Τρόποι παρακολούθησης σεμιναρίου Προϊστάμενος Ασφάλειας - Αρχιφύλακας

1

Webinar Elearning

Παρακολούθηση e-learning του σεμιναρίου, σε πραγματικό χρόνο με τους καθηγητές. Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης

Περιγραφή Σεμιναρίου

Γνωρίζοντας τις ανάγκες του κλάδου που συνεχώς αυξάνονται και θέλοντας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις σας, υλοποιούμε νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο  παρέχοντας εκπαίδευση υψηλού επιπέδου που υπερκαλύπτει τα καθήκοντα ενός απλού φύλακα ώστε να μπορείτε να εκπαιδευτείτε και εξελιχθείτε ως «Προϊστάμενος Ασφάλειας – Αρχιφύλακας».

Το συγκεκριμένο σεμινάριο «Προϊστάμενος Ασφάλειας - Αρχιφύλακας» εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη σύγχρονη και συνεχιζόμενη κατάρτιση, ώστε να δύναται το κάθε στέλεχος που ασχολείται με αυτό το αντικείμενο, να ανταποκρίνεται με επαγγελματική επάρκεια.

Το πρόγραμμα δεν εξαντλείται σε θεωρητική κατάρτιση. Στον κορμό του προγράμματος εντάσσεται η εξέταση μελετών περίπτωσης (casestudies) διαρθρωμένων κατάλληλα, έτσι ώστε να ολοκληρώνουν κάθε θεματική ενότητα με τρόπο πρακτικό, συμμετοχικό και αποτελεσματικό.

Η παραπάνω μεθοδολογία κάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απόλυτα διαδραστικό, ξεφεύγοντας από το χαρακτήρα της διάλεξης.

Τα παραδείγματα αποτελούν μια προσομοίωση της καθημερινότητας και των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι σε αντίστοιχους χώρους και εμπλουτίζονται με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 14 ωρών (2 ημέρες) υλοποιείται στις εγκαταστάσεις μας και μπορεί όποιος επιθυμεί να το παρακολουθήσει και με εξ' αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning).

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης του σεμιναρίου και στις εγκαταστάσεις σας, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και προσαρμοσμένο ανάλογα με την εμπειρία, το γνωστικό επίπεδο του προσωπικού σας και τις πραγματικές επαγγελματικές σας ανάγκες.

Απευθύνεται σε άτομα τα οποία:
 1. Είναι εργαζόμενοι σε Ι.Ε.Π.Υ.Α. με καθήκοντα Προϊσταμένου Ασφάλειας, Επόπτη ή Αρχιφύλακα και επιθυμούν την κατάρτιση ή επανακατάρτισή τους.
 2. Είναι εργαζόμενοι σε Δημόσια ή Ιδιωτικά Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους με καθήκοντα Αρχιφύλακα και επιθυμούν την περαιτέρω αναβάθμιση των γνώσεών τους.
 3. Είναι εργαζόμενοι σε Ι.Ε.Π.Υ.Α. ως απλό προσωπικό φύλαξης και προσδοκούν να στελεχοποιηθούν ως Προϊστάμενοι Ασφάλειας, Επόπτες ή Αρχιφύλακες.
 4. Είναι Αρχαιοφύλακες σε Δημόσια ή Ιδιωτικά Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους και επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις Αρχιφυλάκων.
 5. Είναι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας κατάρτισης «Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών» ή απόφοιτοι των ειδικοτήτων κατάρτισης (παλαιάς) «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας» και (νέας) «Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών».
 6. Είναι καταρτιζόμενοι ή απόφοιτοι της ειδικότητας κατάρτισης (παλαιάς και νέας) «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων».

Οι Εισηγητές του Επιμορφωτικού Προγράμματος

Οι εισηγητές είναι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας με πολυετή επαγγελματική εμπειρία. Κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Διδακτικό προσωπικό στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων σε ΔΙΕΚ της Αττικής στις ειδικότητες "Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων" και "Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών". Εξωτερικοί συνεργάτες του ΕΟΠΠΕΠ και του ΚΕΜΕΑ στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Εκπτώσεις

Ειδική τιμή έκπτωσης γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:
 • Οι άνεργοι, πολύτεκνοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες
 • Εκπαιδευτές της Ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων»
 • Σε περίπτωση ομαδικής συμμετοχής (τριών ατόμων και άνω)
 • Όσοι συμμετείχαν σε άλλο κύκλο εκπαίδευσης του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. INTERGRAPHICS
 • Γρήγορη εγγραφή 7 ημέρες πριν την έναρξη του κύκλου σπουδών
* Δυνατότητα άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας

Παροχές

 • Βεβαίωση παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης
 • Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί στις επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος 0,24% του ΛΑΕΚ

Κόστος Προγράμματος

E-Learning Ζωντανή Παρακολούθηση

‎€120

 • Έκπτωση στις παραπάνω περιπτώσεις: 95€
 • Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για εγγραφή έως 11 Ιανουαρίου 2021
 • Αρχική τιμή: 150€

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για το Σεμινάριο Προϊστάμενος Ασφάλειας - Αρχιφύλακας του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.