fbpx

Σεμινάρια

Σεμινάρια

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Επιμόρφωσης & Κατάρτισης

Η Ελληνική και Διεθνής αγορά εργασίας χρειάζονται στελέχη, με ιδιαίτερη εξειδίκευση και κατάρτιση που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Το πτυχίο ενός ανώτερου ή ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος, δεν αποτελεί πλέον, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, για έναν νέο άνθρωπο που θέλει να βγει δυναμικά στην αγορά εργασίας και να διεκδικήσει μία αξιόλογη θέση εργασίας. Χρειάζεται συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση ούτως ώστε να βρίσκεται συνεχώς μέσα στις εξελίξεις και να έχει σταθερό προβάδισμα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, διαθέτει την τεχνογνωσία και την οργάνωση που χρειάζονται, μέσω του Life Long Education School, ούτως ώστε μπορεί να προσφέρει σε ένα νέο, φοιτητή ή επαγγελματία τα εφόδια που είναι απαραίτητα ώστε να αποκτήσει μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Computer Graphics - DTP

Γραφιστικά Σεμινάρια - Photoshop - Illustrator - InDesign

Μάθετε Περισσότερα

Web Design & Development

Web Design & Development Σεμινάρια - Html-css-Dreamweaver-Wordpress-Joomla-Eshop-Php-Mysql-Javascript

Μάθετε Περισσότερα

Google Adwords - Analytics -Social Media Marketing - Seo

Σεμινάρια Google Adwords - Analytics - Social Media Marketing - SEO

Μάθετε Περισσότερα

Πιστοποίηση Η/Υ για ΑΣΕΠ και δημόσιο

Windows, Word, Excel, Powerpoint, Access, Internet Explorer & MS Outlook, Οικονομικό Πακέτο ECDL Core, Oικονομικό πακέτο Πιστοποίησης - ΑΣΕΠ

Μάθετε Περισσότερα

Μηχανογραφημένη Λογιστική

Το σεμινάριο παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις μηχανογραφημένης λογιστικής και καλύπτει τους τομείς της Γενικής λογιστικής , Εσόδων – Εξόδων, Εμπορικής διαχείρισης και Μισθοδοσίας.

Μάθετε Περισσότερα

3D Animation - 3D Studio Max - Montaz - Video

3D Studio Max, Φωτορεαλισμός με Χρήση 3D Studio Max, Maya, Μοντάζ & Video Editing, Digital Character Design and Animation

Μάθετε Περισσότερα

Διακόσμηση - Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός - Autocad

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-Autocad 2D 3D

Μάθετε Περισσότερα

Φωτογραφία - Video

Σεμινάρια Φωτογραφίας - Video - Premiere - After Effects

Μάθετε Περισσότερα

Σεμινάρια Ασφάλειας

Στρατηγικές ασφάλειας και προστασίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, προϊστάμενος ασφάλειας - αρχιφύλακας, βασικές αρχές ασφάλειας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας - security

Μάθετε Περισσότερα

Fashion Design & Styling

Η Βιομηχανία της εικόνας και του στυλ είναι συναρπαστική.Μεγάλη προσοχή δίνεται στους επαγγελματίες που δημιουργούν την δημόσια εικόνα σημαντικών και φημισμένων προσώπων. Οι διακεκριμένοι στυλίστες δεν δημιουργούν μόνο εξαιρετικές και πρωτότυπες εμφανίσεις για τους πελάτες τους αλλά εξ ίσου επηρεάζουν και δημιουργούν τάσεις για τη Βιομηχανία Μόδας.

Μάθετε Περισσότερα

Αισθητική - Μακιγιάζ - Ονυχοπλαστική

Περιποίηση Νυχιών, Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Αισθητική Προσώπου, Αισθητική σώματος, αποτρίχωση

Μάθετε Περισσότερα

Marketing - Πωλήσεις - Επικοινωνία

Το σεμινάριο "Εισαγωγή στις Πωλήσεις"εστιάζει στoν καίριο ρόλο που επιτελεί ο Πωλητής στο χώρο εργασίας του, αλλά και στο χώρο των πελατών που προσεγγίζει, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, ή τον τύπο απασχόλησης.

Μάθετε Περισσότερα

Ενδοεπιχειρησιακά Σεμινάρια

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης για το προσωπικό επιχειρήσεων τα οποία είναι επιδοτούμενα 100% από τον Ο.Α.Ε.Δ. μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,45%. Τα μαθήματα αυτά μπορεί να πραγματοποιηθούν είτε στους χώρους μας, είτε στους χώρους της επιχείρησης (ενδοεπιχειρησιακά) και είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες μιας εταιρείας.

Μάθετε Περισσότερα

Εικαστικά - Σχέδιο - Ζωγραφική

Σκίτσο & Εικονογράφηση, Εικονογράφηση παιδικού βιβλίου, Σχεδίαση και εικονογράφηση comics-cartoon, εισαγωγή στο σχέδιο και τη ζωγραφική, τεχνικές ελαιογραφίας

Μάθετε Περισσότερα

Περιβάλλον - Ενέργεια - Κτίρια

Σχεδίαση & Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού σε κατοικίες - βιομηχανίες & Πάρκα

Μάθετε Περισσότερα

GDPR - DPO - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και προσωπικό ανεξαρτήτως γνωστικού υποβάθρου, που θα κληθεί να εφαρμόσει στην πράξη τις αλλαγές που επιφέρει το GDPR. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σχετικά με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων (Personal Data), τις πρακτικές επιπτώσεις του, τους κινδύνους επί «Μη Συμμόρφωσης», τις υποχρεώσεις και την ευθύνη του Υπευθύνου και του Εκτελούντος την επεξεργασία των δεδομένων.

Μάθετε Περισσότερα