fbpx

Σεμινάρια Lash Lift

Σχολή Lash Lift - Brow Lift Lamination - Extension

Σεμινάρια Βλεφαρίδων - Φρυδιών

Δια Ζώσης Παρακολούθηση

29 Μαϊου 2023 - Δευτέρα
Ώρα: 18.00-21.00
Μαθήματα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη
Ειδικές Τιμές
 
Σε άνεργους και φοιτητές
0
Διάρκεια μαθημάτων

Τρόπος παρακολούθησης σεμιναρίων

Δια Ζώσης

Παρακολούθηση στις αίθουσες και τα υπερσύχρονα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής

Σεμινάρια Βλεφαρίδων - Φρυδιών

Η τέχνη της ομορφιάς εξελίσσεται συνεχώς, και η επιδίωξη για την εκμάθηση νέων τεχνικών είναι αδιάκοπη.
Στη Σχολή INTERGRAPHICS, προσφέρουμε εξειδικευμένα σεμινάρια για την τεχνική του Lash Lift, του Brow Lift-Lamination καθώς και για Extensions Βλεφαρίδων, ανοίγοντας νέους δρόμους στον κόσμο της αισθητικής.

Σεμινάριο Lash Lift

Το σεμινάριο Lash Lift βλεφαρίδων της INTERGRAPHICS καλύπτει όλες τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές, με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή. Περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές για την ενίσχυση και την ανόρθωση των φυσικών βλεφαρίδων. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να μάθουν από εξειδικευμένους επαγγελματίες και να εξασκηθούν όλοι.

Τι είναι το Lash Lift;

Είναι μια νέα επαναστατική  τεχνική που χρησιμοποιείται σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς. Η τεχνική lash lift ανασηκώνει τις βλεφαρίδες από την ρίζα τους ώστε να γίνει η σωστή επιμήκυνση.
Το lash lift είναι μια δημοφιλής υπηρεσία που μπορεί να ανανεώσει το βλέμμα  και να προσθέσει αυτοπεποίθηση.
Οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο εντυπωσιακές και πυκνές.

Σεμινάριο Βλεφαρίδων Extension one by one / 2D / 3D / Mega Volume

Το σεμινάριο Extension Βλεφαρίδων εστιάζει στην τέχνη των επεκτάσεων βλεφαρίδων, από την επιλογή των σωστών υλικών μέχρι τις πιο σύγχρονες μεθόδους εφαρμογής.
Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν τεχνητές βλεφαρίδες με ακρίβεια και να δημιουργούν φυσικές ή πιο δραματικές εμφανίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.
Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να εφαρμόζουν μεμονωμένες τρίχες ή ομάδες τριχών στις φυσικές βλεφαρίδες του πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εμφάνιση τους σε μήκος, κυρτότητα και όγκο.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική εξάσκηση.

Τι είναι το Extension Βλεφαρίδων;

Το extension βλεφαρίδων είναι μια διαδικασία που προσθέτει συνθετικές βλεφαρίδες στις φυσικές σας βλεφαρίδες για να τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, μακρύτερες και πιο έντονες.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι extensions βλεφαρίδων, αλλά οι πιο συνηθισμένοι είναι τα one by one extensions και τα volume extensions.

Σεμινάριο Brow Lift Lamination

Στο σεμινάριο Brow Lift Lamination θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική του brow lift-lamination. Θα μάθετε πώς να διαμορφώνετε και να απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες, πώς να ανυψώνετε και να ισιώνετε τις τρίχες των φρυδιών και πώς να τις βάφετε για να τις τονίσετε.
Στο τέλος του σεμιναρίου, θα είστε σε θέση να πραγματοποιείτε την υπηρεσία brow lift-lamination με επιτυχία.
Το σεμινάριο παρέχει πλήρη εκπαίδευση στην τεχνική του Brow Lift, διδάσκοντας τους συμμετέχοντες πώς να μορφοποιούν και να σταθεροποιούν τα φρύδια για ένα φυσικό και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα.

Τι είναι το Brow Lift Lamination;

Το brow lift-lamination είναι μια τεχνική περιποίησης των φρυδιών που ανυψώνει και ισιώνει τις τρίχες, δίνοντας τους ένα φυσικό και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα. Είναι μια εναλλακτική λύση στο microblading, καθώς δεν είναι μόνιμη και διαρκεί περίπου 6-8 εβδομάδες.
Το brow lift-lamination είναι μια ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους φρυδιών, ακόμα και σε ατίθασα και σγουρά φρύδια. Το brow lift-lamination είναι μια δημοφιλής υπηρεσία που μπορεί να ανανεώσει το βλέμμα  και να  δώσει αυτοπεποίθηση.

Συμβουλές και κόλπα

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα αποκτήσετε πολύτιμες συμβουλές και μάθετε κόλπα από τις καθηγήτριες, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Πρακτική εξάσκηση και αξιολόγηση

Στα σεμινάρια Βλεφαρίδων - Φρυδιών της σχολής INTERGRAPHICS, θα έχετε την ευκαιρία να εξασκηθείτε πρακτικά και να λάβετε συμβουλές από τις εκπαιδεύτριες. Έτσι, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και θα είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει.

Καθηγήτριες Σχολής Lash Lift - Extension - Brow Lift Lamination

Στα σεμινάρια Lash Lift - Brow Lift Lamination - Extension την εκπαίδευσή σας αναλαμβάνουν εξειδικευμένες καθηγήτριες της σχολής που είναι επαγγελματίες με μεγάλη μεταδοτικότητα και εμπειρία στην διδασκαλία.
Με την πλούσια γνώση και την εμπειρία τους, θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στο ταξίδι σας για την εκμάθηση των όλων των μυστικών στις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Απευθύνεται

 • Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής και της ομορφιάς, για να πάρουν εξειδικευμένες γνώσεις και να το εξασκίσουν επαγγελματικά σε συνδυασμο με την τεχνη τους.
 • Επίσης, τα σεμινάρια αυτά είναι ιδανικά για άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο της αισθητικής και να εξειδικευτούν σε σύγχρονες τεχνικές ομορφιάς.
 • Τέλος, τα σεμινάρια είναι σημαντικά και για αυτούς που ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και να παραμείνουν ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές.
didaskomeni-ili-.gif

Στόχος Σεμιναρίων Lash Lift - Extension - Brow Lift Lamination

 • Εκπαίδευση και Εξειδίκευση: Παροχή ειδικευμένης γνώσης και τεχνικών δεξιοτήτων σε σύγχρονες τεχνικές ομορφιάς, όπως το Lash Lift - Brow Lift Lamination - Extension.

 • Επαγγελματική Ανάπτυξη: Βοήθεια στους συμμετέχοντες για την ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ και τη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης στον χώρο της ομορφιάς.

 • Πρακτική Εξάσκηση: Παροχή ευκαιριών για πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των εκμαθηθέντων τεχνικών σε πραγματικές συνθήκες.

 • Ανανέωση Γνώσεων: Ενημέρωση και κατανόηση των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στα σεμινάρια Βλεφαρίδων Φρυδιών;

-Επαγγελματίες του Κλάδου Ομορφιάς: Κομμωτές, αισθητικοί, μακιγιέρ και άλλοι ειδικοί στον τομέα της ομορφιάς που επιθυμούν να ενισχύσουν ή να ανανεώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

-Νέοι Επαγγελματίες: Άτομα που μόλις έχουν εισέλθει στον κλάδο της ομορφιάς και επιθυμούν να αποκτήσουν στέρεες βάσεις και εξειδικευμένες γνώσεις.

-Άτομα με Ενδιαφέρον για Καριέρα στην Ομορφιά: Όσοι δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία αλλά ενδιαφέρονται να εισέλθουν στον κόσμο της αισθητικής και της ομορφιάς.

-Επαγγελματίες Που Αναζητούν Επανεκπαίδευση: Επαγγελματίες που ήδη εργάζονται στον κλάδο και θέλουν να ενημερωθούν για νέες τεχνικές και τάσεις, ανανεώνοντας τις δεξιότητές τους.

Παροχές Σεμιναρίων Lash Lift - Brow Lift Lamination - Extension

 • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (με την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
 • Παρέχονται δωρεάν από την σχολή τα υλικά του μακιγιάζ
 • Ειδικές τιμές σε φοιτητές ή ανέργους
 • Δωρεάν σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή και βιβλίου-οδηγού μακιγιάζ
 • Ολιγομελή τμήματα

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, εδώ και 33 χρόνια, κατέχει ηγετική θέση στην Δια Βίου Εκπαίδευση και επιμόρφωση και αποτελεί κορυφαία επιλογή Ιδιωτών, Εταιριών και Δημόσιων οργανισμών.
Είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς.
Πάνω από 150.000 άτομα μας έχουν εμπιστευτεί την εκπαίδευσή τους.

Κόστος Προγράμματος

Δια Ζώσης Παρακολούθηση

‎€250
 • Φοιτητές/κάρτα ανεργίας: 230€
 • Αρχική τιμή: 300€
 • Η αποπληρωμή μπορεί να γίνει με δύο δόσεις

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για τα Σεμινάρια Lash Lift - Brow Lift Lamination - Extension του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.