fbpx

3D Animation

Σπουδές 3D Animation - Multimedia

Η κορυφαία Σχολή Τρισδιάστατης Δημιουργίας - Επεξεργασίας & Κίνηση Εικόνας - Παραγωγής Πολυμέσων
Στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την καλύτερη πλατφόρμα για ζωντανά elearning μαθήματα καθώς και ψηφιακή τάξη E-Class με πλούσιο υλικό σημειώσεων για όλους τους σπουδαστές.
Κάνε την σωστή επιλογή
επέλεξε την πιο εξειδικευμένη σχολή για να εκπαιδευτείς σωστά και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας σε αυτό που σου αρέσει!
Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Προφίλ επαγγέλματος

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. O σπουδαστής διδάσκεται τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές του 3D Animation και των Visual Effects, όπως επίσης τη διαδικασία μιας Μultimedia παραγωγής. Αποκτά σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε διάφορα projects του τμήματος υπό την καθοδήγηση των καθηγητών. Με το τέλος των σπουδών του, έχει δημιουργήσει τα δικά του projects, τα οποία περιλαμβάνει στο portfolio εργασιών του.

Σε ποιούς απευθύνεται

 • Σε όποιον θέλει να αποκτήσει γρήγορη & απόλυτη εξειδίκευση στo 3D Animation και στα Visual Effects με σκοπό την ένταξή του στην αγορά εργασίας.
 • Αποφοίτους ΕΠΑΛ, ΤΕΕ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ
 • Επαγγελματίες για εξειδίκευση στο αντικείμενο

Έναρξη 21 Οκτωβρίου 2024

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 250 ώρες και οδηγεί σε βεβαίωση παρακολούθησης, ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (INTERGRAPHICS Κέντρο Διά Βίου Μάθησης)
didaskomeni-ili2.png

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Σήμερα, που είμαστε στην εποχή της εικόνας, το 3D Animation δίνει νέες προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση σε νέους που τους ενδιαφέρει ο χώρος των media. Οι απόφοιτοι του τμήματος μπορούν να εργασθούν:

 • Στη Διαφήμιση και να δημιουργούν διαφημιστικά spots, video clips, & παραγωγές ψυχαγωγικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
 • Στην τηλεόραση να δημιουργούν σήματα τηλεοπτικών καναλιών, τίτλους & σήματα εκπομπών, οπτικές γέφυρες, οπτικά εφφέ, δημιουργία ηλεκτρονικού μοντάζ.
 • Σε studios παραγωγής ταινιών για την Τηλεόραση και τον Κινηματογράφο, ως χειριστές High - End συστημάτων, ως ειδικοί για παραγωγές Μultimedia.
 • Επίσης σε δημιουργικά γραφεία, σε εκδοτικούς οίκους, σε επιχειρήσεις παραγωγής cartoons,
 • Σε εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών παρουσιάσεων
 • Σε Πλανητάρια & Αστεροσκοπεία
 • Σε οργανισμούς, μουσεία, ιδρύματα, βιομηχανίες
 • Τεχνικές εταιρείες, Αρχιτεκτονικά γραφεία,
 • Εκπαίδευση
 • Ιατρικές – επιστημονικές παρουσιάσεις κλπ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Διακρίσεις - βραβεία INTERGRAPHICS

«Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3D ANIMATION με τίτλο MESSY»

Α' ΒΡΑΒΕΙΟ στη σπουδάστριά μας Αιμιλία Κατσικερού από το ROYAL TELEVISION SOCIETY της Αγγλίας στον ετήσιο διαγωνισμό φοιτητών που σπουδάζουν νέες ψηφιακές τεχνολογίες.

«ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ μέσω των υπηρεσιών του ΟΤΕ »

Δημιουργία της διαφημιστικής ταινίας για την προβολή και παρουσίαση της νέας τεχνολογίας του ΟΤΕ. Συνδυάζει δημιουργίες 3D Animation & Post Production (δημιουργία ειδικών εφέ, ενσωμάτωση video & μουσικής και μοντάζ).

«Η ΤΑΙΝΙΑ 3D ANIMATION με τίτλο ΤΟ ΧΡΗΜΑ»

Β' ΒΡΑΒΕΙΟ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης & Ειδικό Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Πορτογαλίας. Η πρώτη Κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργημένη εξ' ολοκλήρου σε H/Y.

«DHL δημιουργία ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ VIDEO»

Δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της εταιρίας που παρουσιάζεται στα καταστήματά της σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει δημιουργίες 3D Animation & Post Production (δημιουργία ειδικών εφέ, ενσωμάτωση video & μουσικής και μοντάζ). Παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο της DHL στην Κωνσταντινούπολη όπου απέσπασε θερμότατες κριτικές.

«Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3D ANIMATION με τίτλο GAME OVER»

Τιμητικό έπαινο στο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.

«VIDEO CLIP για την UNIVERSAL»

Δημιουργία του video clip για το τραγούδι Αλυσίδα. Έγιναν γυρίσματα των καλλιτεχνών σε green box studio. Δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου σε Η/Υ, ένας φανταστικός κόσμος, όπου με την βοήθεια των πιο εξελιγμένων Post production προγραμμάτων ενσωματώθηκαν οι πραγματικοί χαρακτήρες (καλλιτέχνης, χορεύτριες).

Εργασίες 3D Animation Σπουδαστών INTERGRAPHICS

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για την σχολή 3D Animation - Multimedia του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.