fbpx

Τεχνικός Δομικών Έργων

Σπουδές Τεχνικός Δομικών Έργων

Εξειδικευμένη Σχολή Δομικών Έργων

Στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις σπουδές Δομικών Έργων.
Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την καλύτερη πλατφόρμα για ζωντανά elearning μαθήματα καθώς και ψηφιακή τάξη E-Class με πλούσιο υλικό σημειώσεων για όλους τους σπουδαστές.
Κάνε την σωστή επιλογή
επέλεξε την πιο εξειδικευμένη σχολή Δομικών Έργων για να εκπαιδευτείς σωστά
και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας σε αυτό που σου αρέσει!
Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας 
ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Προφίλ επαγγέλματος ΙΕΚ Δομικών Έργων

Ο Τεχνικός Δομικών έργων είναι το εξειδικευμένο στέλεχος που ασχολείται με τη μελέτη και την κατασκευή έργων ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτονα ή Τοπογράφου Μηχανικού.

Διαθέτει τις κατάλληλες επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις ούτως ώστε να μπορεί να απασχοληθεί στον ευρύτερο χώρο της κατασκευής κτιρίων αλλά και τεχνικών έργων με βάση το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, τον προϋπολογισμό και την ασφάλεια των κατασκευών.

Ο Τεχνικός Δομικών έργων είναι άτομο που διαθέτει πολύ καλή αντίληψη του χώρου, γνωρίζει και μπορεί να επιλέξει τα κατάλληλα υλικά κάνοντας σωστό συνδυασμό ποιότητας και κόστους. Καταρτίζει λεπτομερή κατασκευαστικά σχέδια και δίνει οδηγίες για την υλοποίηση της κατασκευής. Μελετά και επεξεργάζεται τα δεδομένα και τα χαρακτηριστικά του έργου, κρατά και συμπληρώνει το ημερολόγιο πορείας του έργου. Ασχολείται με την διεκπεραίωση Δημοσίων έργων και με την έκδοση οικοδομικών αδειών. Είναι άτομο υπεύθυνο, με συνέπεια και υπομονή για να μπορεί να κατευθύνει και να ελέγχει τα συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται.

Εμείς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο INTERGRAPHICS, για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι σπουδαστές μας βγαίνοντας στην αγορά εργασίας να είναι άριστοι επαγγελματίες, έχουμε καταρτίσει ένα ανωτέρου επιπέδου πρόγραμμα σπουδών που το υποστηρίζουν εν ενεργεία επαγγελματίες με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία.
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μας, πλαισιώνεται και ενδυναμώνεται από μια σειρά επισκέψεων σε Εργοτάξια Κτιρίων και Τεχνικών Έργων, προκειμένου οι σπουδαστές όχι μόνο να μπορούν να βρίσκονται κοντά στο χώρο εργασίας από τον οποίο θα απορροφηθούν στο μέλλον, αλλά και να παρατηρούν τους τρόπους κατασκευής κτισμάτων χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα δομικά προϊόντα και τις προδιαγραφές τους.
didaskomeni-ili-.gif

Επαγγελματική Σταδιοδρομία Σπουδών Δομικών Έργων

Η ανάγκη της σημερινής κοινωνίας για καλύτερη ποιότητα ζωής οδήγησε στη μελέτη και σχεδιασμό σύγχρονων κατασκευών ή τεχνικών έργων με υλικά που πρωτοεμφανίζονται στην αγορά και που πρέπει να γνωρίζουν άριστα. Ο Μηχανικός μαζί με τον Τεχνικό Δομικών Έργων, είναι οι κύριοι συντελεστές υλοποίησης ενός τεχνικού έργου ξεκινώντας από τη μελέτη, το σχεδιασμό μέχρι την τελική ολοκλήρωση του. Ο πτυχιούχος Τεχνικός Δομικών Έργων μπορεί να εργαστεί:

  • Σε τεχνικό γραφείο Μηχανικού
  • Σε γραφείο Αρχιτεκτονικών μελετών
  • Σε τεχνική εταιρία Μελετών & Κατασκευών
  • Στις τεχνικές υπηρεσίες Δήμων
  • Στις τεχνικές υπηρεσίες Υπουργείων και Οργανισμών
  • Ως ελεύθερος επαγγελματίας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στη σχολή Τεχνικών Δομικών Έργων του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.