fbpx

Ετήσιες Σπουδές

Σπουδές Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Η Ελληνική και Διεθνής αγορά εργασίας χρειάζονται στελέχη, με ιδιαίτερη εξειδίκευση και κατάρτιση που να μπορούν να ανταπεξέρθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Το πτυχίο ενός ανώτερου ή ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος, δεν αποτελεί πλέον, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, για έναν νέο άνθρωπο που θέλει να βγει δυναμικά στην αγορά εργασίας και να διεκδικήσει μία αξιόλογη θέση εργασίας.

Χρειάζεται συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση ούτως ώστε να βρίσκεται συνεχώς μέσα στις εξελίξεις και να έχει σταθερό προβάδισμα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, διαθέτει την τεχνογνωσία και την οργάνωση που χρειάζονται, μέσω του Life Long Education School, ούτως ώστε μπορεί να προσφέρει σε ένα νέο, φοιτητή ή επαγγελματία τα εφόδια που είναι απαραίτητα ώστε να αποκτήσει μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Φωτογραφία & Video Art

Η φωτογραφία εκτός από καλλιτεχνική έκφραση αποτελεί και ένα σύγχρονο επάγγελμα με πολλές εφαρμογές. Ο Τύπος (εφημερίδες - περιοδικά), το φωτορεπορτάζ, η μόδα, η διαφήμιση, ο τουρισμός, το πορτραίτο, οι γραφικές τέχνες, αλλά και η ιατρική, η αρχαιολογία και άλλες επιστήμες είναι μερικοί από τους τομείς εφαρμογής της φωτογραφίας.

Μάθετε Περισσότερα

Computer Graphics - DTP

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης στα Computer Graphics και το Web Design & Development. O σπουδαστής μαθαίνει τους βασικούς κανόνες της οπτικής επικοινωνίας και της δημιουργικής σκέψης.

Μάθετε Περισσότερα

Web Design & Development

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. O σπουδαστής αποκτά πλήρη κατάρτιση και εξειδίκευση ώστε να λειτουργεί επαγγελματικά σχεδιάζοντας, αναπτύσσοντας και συντηρώντας ιστοσελίδες στο Ιnternet έτοιμος να απορροφηθεί από την αγορά εργασίας.

Μάθετε Περισσότερα

Development Programming

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. O σπουδαστής αποκτά πλήρη τεχνική κατάρτιση ώστε να λειτουργεί επαγγελματικά προγραμματίζοντας και συντηρώντας διαδικτυακές εφαρμογές, βάσεις δεδομένων, εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, κ.α., συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία.

Μάθετε Περισσότερα

3D Animation

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. O σπουδαστής διδάσκεται τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές του 3D Animation και των Visual Effects, όπως επίσης τη διαδικασία μιας Μultimedia παραγωγής.

Μάθετε Περισσότερα

Maya 3D

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. Στο πρόγραμμα αυτό ο σπουδαστής διδάσκεται σε βάθος τις τεχνικές του 3D Animation μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή του Maya 3D, με σκοπό την απόλυτη εξειδίκευση και την άμεση επαγγελματική του αποκατάσταση.

Μάθετε Περισσότερα

Digital Marketing

Στην εποχή μας η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος μέσω του διαδικτύου.
Το Digital Marketing είναι μονόδρομος για κάθε επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία που επιθυμεί να προωθήσει αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Μάθετε Περισσότερα

Advanced 3D Animation

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. Το έτος αυτό απευθύνεται σε άτομα που είναι ήδη γνώστες του 3DSMAX και επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα που ξεπερνούν το επίπεδο του αρχάριου animator

Μάθετε Περισσότερα

Post Production

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. Σκοπός αυτού του τμήματος είναι, οι απόφοιτοί του, να έχουν αποκτήσει την εξειδίκευση και τη γνώση πάνω στην τέχνη του ψηφιακού μοντάζ & της δημιουργίας των ειδικών εφέ για να μπορούν να ανταπεξέλθουν επαγγελματικά.

Μάθετε Περισσότερα

Videography - Montage - Video Editing

Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης διάρκειας 4 μηνών. Διδάσκονται οι νέες τεχνικές που εφαρμόζονται σήμερα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ο σπουδαστής αποκτά σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε διάφορα projects του τμήματος υπό την καθοδήγηση των καθηγητών.

Μάθετε Περισσότερα

Games Development

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. Το έτος αυτό απευθύνεται σε όσους διαθέτουν πολύ καλή γνώση 3D Modeling & Animation, και θέλουν να εισχωρήσουν στον πολύ εντυπωσιακό κόσμο του 3D Game Authoring & Development.

Μάθετε Περισσότερα

Σκίτσο & εικονογράφηση

Το σκίτσο & η εικονογράφηση είναι ένα μέσο αφήγησης με χρήση στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν πιστευτό κόσμο όπου οι χαρακτήρες αλληλεπιδρούν κάνοντας τον «θεατή» να χαθεί μέσα
σε αυτόν και να ξεχάσει πως πρόκειται για σκίτσα με μπαλονάκια.

Μάθετε Περισσότερα

Διακόσμηση & Αρχιτεκτονική

Ετήσιο Επαγγελματικό τμήμα εξειδίκευσης. Προορίζεται να δώσει στους Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Κατασκευαστές Δομικών Έργων την απαραίτητη γνώση της ψηφιακής τεχνολογίας που χρειάζονται.

Μάθετε Περισσότερα