ΙΕΚ

ΙΕΚ INTERGRAPHICS

ΙΕΚ INTERGRAPHICS – 2 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δωρεάν επανεκπαίδευση σε όλους τους απόφοιτους των ΙΕΚ Intergraphics
Εξασφαλισμένη εύρεση πρακτικής στους απόφοιτους των ΙΕΚ Intergraphics

Art & Design

Ο τομέας «Art & Design» ή διαφορετικά «εφαρμοσμένες τέχνες», απευθύνεται σε δημιουργικούς νέους και νέες που αναζητούν νέους τρόπους και μέσα για να εκφράσουν τη φαντασία και το ταλέντο τους.

Μάθετε Περισσότερα

Μόδα και Ομορφιά

Με την εξέλιξη της κοινωνίας και την αναβάθμιση του κοινωνικού επιπέδου, τα επαγγέλματα του τομέα Μόδας & Ομορφιάς έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.
Απευθύνονται σε άτομα δημιουργικά, με έντονη φαντασία που θέλουν να ασχολούνται με τον άνθρωπο και την βελτίωση της εξωτερικής του εμφάνισης.

Μάθετε Περισσότερα

Πληροφορική & νέες τεχνολογίες

Ο τομέας της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών εκφράζουν απόλυτα το πνεύμα της εποχής μας.
Το Web Design και οι τεχνολογίες Internet, τα Δίκτυα και η μετάδοση δεδομένων, τα Multimedia και οι Διαδραστικές επικοινωνίες, ο Προγραμματισμός και όλες οι εφαρμογές της Πληροφορικής, έχουν ραγδαία ζήτηση σήμερα.

Μάθετε Περισσότερα

Marketing

Ειδικότητες που απευθύνονται σε άτομα έξυπνα, επικοινωνιακά, εξωστρεφή. Είναι από τα πλέον μοντέρνα και περιζήτητα επαγγέλματα της εποχής μας.
Στην σημερινή διεθνοποιημένη αγορά με το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο ρόλος του εξειδικευμένου στελέχους Marketing, του Υπεύθυνου Πωλήσεων ή του Διαφημιστή είναι σημαντικός και απολύτως απαραίτητος. Είναι το μυαλό της επιχείρησης, επηρεάζει το καταναλωτικό κοινό και δημιουργεί έξυπνους τρόπους προώθησης νέων προϊόντων.

Μάθετε Περισσότερα

Οικονομία & Διοίκηση

Τα επαγγέλματα που ασχολούνται με την Οικονομία & Διοίκηση είναι διαχρονικά και πάντα επίκαιρα.
Τα Διοικητικά στελέχη μιας επιχείρησης, τα στελέχη του Λογιστηρίου, οι υπεύθυνοι Γραμματείας αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κάθε επιχείρησης.

Μάθετε Περισσότερα

Ναυτιλία & Τουρισμός

Η Ναυτιλία και ο Τουρισμός ήταν και είναι οι πρωταγωνιστές της Εθνικής μας Οικονομίας και αποτελούν τους πλέον σημαντικούς τομείς εισροής συναλλάγματος.
Απευθύνονται σε νέους και νέες που τους ενδιαφέρει να γίνουν εξειδικευμένα στελέχη στα Ναυτιλιακά ή τα Τουριστικά επαγγέλματα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μέγιστη ταξιδιωτική ικανοποίηση των επισκεπτών.

Μάθετε Περισσότερα

Δομικών Έργων

Η εξέλιξη της εποχής μας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, έχουν φέρει τις ειδικότητες των Δομικών και κτιριακών κατασκευών, πρώτες σε ζήτηση από τα άτομα που τους ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος επαγγελματικός χώρος.

Μάθετε Περισσότερα

Ασφάλεια Προσώπων και Υποδομών

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο οπού η προστασία και εν γένει η ασφάλεια, είναι απαραίτητη για την λειτουργία και την ομαλή συνέχεια στο κοινωνικό σύνολο. Οι εξελίξεις είναι αυτές που χρήζουν υπ’αριθμόν  ένα ζήτημα το κομμάτι της ασφάλειας προσώπων, επιχειρήσεων, εταιριών, μουσείων.

Μάθετε Περισσότερα