fbpx

Αισθητική προσώπου

Σεμινάρια Αισθητικής Προσώπου

Ανακαλύψτε την τέχνη της φροντίδας του προσώπου

Online Παρακολούθηση

13 Μαρτίου 2024 - Τετάρτη
Ώρα: 18.00-21.00
Μαθήματα κάθε Τετάρτη
Ειδικές Τιμές
 
Σε άνεργους και φοιτητές
0
Διάρκεια μαθημάτων

Τρόπος παρακολούθησης σεμιναρίου

E-learning

Live E-learning εκπαίδευση, σε πραγματικό χρόνο με τους καθηγητές.
Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης με δυνατότητα καταγραφής των μαθημάτων σε Video για να μπορείτε να τα ξαναδείτε.

Περιγραφή Σεμιναρίου Αισθητικής Προσώπου

Το σεμινάριο αισθητικής προσώπου της σχολής INTERGRAPHICS αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα της αισθητικής. Το σεμινάριο αυτό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για την αισθητική προσώπου και να αποκτήσετε μια ισχυρή γνώση σε αυτόν τον τομέα.
Σε αυτό τα σεμινάριό, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν από έμπειρους επαγγελματίες, να εξετάσουν τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές, και να αναπτύξουν μια ισχυρή γνώση πάνω στην αισθητική προσώπου.
Η φροντίδα και περιποίηση του προσώπου είναι το πιο βασικό κομμάτι της αισθητικής. Με αυτό το σεμινάριο θα μάθετε τις βασικές αρχές της ομορφιάς και της περιποίησης του δέρματος.
Με τρόπο απλό και κατανοητό μας εισάγει στα μυστικά της αισθητικής (τύποι δέρματος, καθαρισμός, μάσκες, peeling, μασάζ, καλλυντικά) και δίνει οδηγίες για την υγιεινή του δέρματος.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα άτομα που θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της αισθητικης προσωπου.
 • Νέοι επαγγελματίες αισθητικοί: Το σεμινάριο αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέους επαγγελματίες αισθητικούς που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Θα μάθουν τα βασικά της αισθητικής προσώπου, ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες στους πελάτες τους.
 • Άτομα που ενδιαφέρονται για την αισθητική προσώπου: Το σεμινάριο αυτό μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική εμπειρία για άτομα που ενδιαφέρονται για την αισθητική προσώπου. Θα μάθουν για τις διαφορετικές τεχνικές και θεραπείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιωθεί η εμφάνιση και η υγεία του δέρματος.
 • Για εκείνους που θέλουν για προσωπική τους χρήση να πάρουν σωστή εκπαίδευση για να περιποιούνται τον εαυτό τους όσο το δυνατό καλύτερα.

Καθηγήτριες Σεμιναρίου Αισθητικής Προσώπου

Οι καθηγήτριες στο σεμινάριο αισθητικής προσώπου είναι επαγγελματίες με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της αισθητικής. Με την εμπειρία, την μεταδοτικότητα και την ειδίκευσή τους, παρέχουν πολύτιμες γνώσεις και καθοδήγηση στους συμμετέχοντες στα μυστικά της αισθητικής.

didaskomeni-ili-.gif

Στόχος Σεμιναρίου Αισθητικής Προσώπου

 • Ο στόχος του σεμιναρίου αισθητικής προσώπου να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις για τους διαφορετικούς τύπους δέρματος και πώς να διαγνώσουν πιθανά δερματικά προβλήματα.

 • Να διδάξει στους συμμετέχοντες πώς να κάνουν έναν αποτελεσματικό καθαρισμό προσώπου που θα αφαιρέσει τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το περίσσιο σμήγμα.

 • Να μυήσει τους συμμετέχοντες στις διαφορετικές τεχνικές απολέπισης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την υφή και τη λάμψη του δέρματος.

 • Να διδάξει στους συμμετέχοντες πώς να χρησιμοποιούν διαφορετικά είδη μασκών προσώπου για να θεραπεύσουν, να ενυδατώσουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα.

 • Να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις πιο σύγχρονες θεραπείες προσώπου, όπως η μεσοθεραπεία, η ραδιενέργεια και το peeling.

 • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης σχόλια, συμβουλές και καθοδήγηση από εκπαιδευτές, που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τις αρχές της αισθητικής προσώπου και να ενθαρρύνουν την περαιτέρω εξερεύνηση και μάθηση στον τομέα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στο σεμινάριο αισθητικής προσώπου;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως εμπειρίας ή ηλικίας, που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την αισθητική προσώπου και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε αυτόν τον τομέα.

Παροχές Σεμιναρίου Αισθητικής Προσώπου

 • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (με την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
 • Ειδικές τιμές σε φοιτητές ή ανέργους
 • Δωρεάν σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
 • Ολιγομελή τμήματα

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, εδώ και 34 χρόνια, κατέχει ηγετική θέση στην Δια Βίου Εκπαίδευση και επιμόρφωση και αποτελεί κορυφαία επιλογή Ιδιωτών, Εταιριών και Δημόσιων οργανισμών.
Είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς.
Πάνω από 150.000 άτομα μας έχουν εμπιστευτεί την εκπαίδευσή τους.

Κόστος Προγράμματος

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο Αισθητικής Προσώπου του Ομίλου INTERGRAPHICS; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.