Σχεδίαση & εγκατάσταση Φ/Β σταθμών

Σεμινάρια σχεδίασης & εγκατάστασης Φ/Β σταθμών

Σε Κατοικίες - Βιομηχανίες & Πάρκα
0 ώρες
Διάρκεια μαθημάτων

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει μία ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση και κατάρτιση στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων σε οικίες, βιομηχανικές στέγες και επίγεια πάρκα, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις σχετικές παραμέτρους και τεχνικές. Επίσης, παρουσιάζονται όλα τα σημαντικά σημεία που σχετίζονται με την επιθεώρηση , πιστοποίηση & συντήρηση των Φ/Β συστημάτων καθώς και την ανάλυση βιωσιμότητας της επένδυσης. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με την επίδειξη κατασκευής –μοντάρισμα εγκατάστασης ενός Φ/Β συστήματος με πραγματικά υλικά, το σχεδιασμό-μελέτη από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ενός Φ/Β συστήματος για οικιακή στέγη και την επίσκεψη-ξενάγηση σε στημένες εγκαταστάσεις Φ/Β σταθμών οικιακής στέγης, βιομηχανικής στέγης και επίγειου πάρκου.

Σε ποιούς απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς ΤΕΙ & ΑΕΙ όλων των ειδικοτήτων, ηλεκτρολόγους και εγκαταστάστες καθώς και υποψήφιους επενδυτές με γνώσεις ηλεκτρολογίας, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν λεπτομερή και ολοκληρωμένη γνώση στις εγκαταστάσεις Φ/Β συστημάτων σε στέγες και δώματα οικιών και βιομηχανιών και επίγειων πάρκων

Σκοπός:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για τη μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση ,συντήρηση , επίβλεψη και τη βιωσιμότητα της επένδυσης , Φ/Β συστημάτων μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Εισηγητής: Κραββαρίτης Γεώργιος

Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό τίτλο MSc στη διαχείριση ενέργειας & τη προστασία περιβάλλοντος .Έχει εργαστεί στη τεχνική-κατασκευαστική Εταιρεία ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ, στο γραφείο περιβαλλοντικών μελετών Π .ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και στην Εταιρεία προηγμένων τεχνολογιών ενέργειας ΑΡΠΕΔΟΝ ΕΠΕ. Έχει διατελέσει Project Manager Φ/Β στην ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε, ενώ σήμερα είναι Project Officer Φ/Β έργων στην ESSENCE ENERGY A.E Έχει υλοποιήσει πάνω από 70 Φ/Β έργα πάσης φύσεως και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 άτομα (μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνικούς) σε σειρά τεχνικών σεμιναρίων Φ/Β συστημάτων. Τελευταία συγγράφει βιβλίο για τα κτιριακά Φ/Β συστήματα.

Παροχές

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης Πιστοποιητικό TÜV HELLAS
  • ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ-ΠΑΡΚΑ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
  • ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ & ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Φ/Β ΜΟΝΑΔΩΝ
  • ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΟΙΚΙΑΣ-ΠΑΡΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Προαπαιτούμενα

Βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστών, ηλεκτροτεχνίας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στα σεμινάρια σχεδίασης & εγκατάστασης Φ/Β σταθμών σε κατοικίες - βιομηχανίες & πάρκα του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος