Μπορείς να επέμβεις δημιουργικά στους χρωματισμούς του νέου μας scooter Xenter 150 και να φτιάξεις το δικό σας σχέδιο; Βάλε χρώματα, σχέδια, φαντασία, κάνε ό,τι τρελό σου έρχεται στο νου.

Στο διαγωνισμό μας μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε, αρκεί να γνωρίζει κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Τα καλύτερα σχέδια θα τα κρίνει το κοινό με ηλεκτρονική ψηφοφορία, ενώ την τελική απόφαση θα την πάρει η κριτική μας επιτροπή.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

Ο εορτασµός της Ηµέρας του Ανέµου 15 Ιουνίου 2012 χαρακτηρίζεται από τις εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που διαδραµατίζονται κατά την περίοδο του Ιουνίου και οι οποίες σκοπό έχουν να γνωρίσουν την Αιολική Ενέργεια και τις δυνατότητές της στο κοινό.

Φέτος στις δράσεις της Ελληνικής Επιστηµονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ)-εκτός 3ου

της πραγµατοποίησης των διαγωνισµών ζωγραφικής και φωτογραφίας και του Τουρνουά Ποδοσφαίρου-προστέθηκε και ο διαγωνισµός καλύτερου λογοτύπου για την Ελληνική Ηµέρα του Ανέµου. Οι ενδιαφερόµενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δηµιουργήσουν και να αποτυπώσουν τον άνεµο όπως τον έχουν φανταστεί µέσα από µία φιγούρα ή από ένα σύµβολο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Διαγωνισμός λογότυπου στο πλαίσιο του εορτασμού "Κιλκίς 1913-2013"

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εορτασμού της συμπλήρωσης το 2013 εκατό χρόνων από την απελευθέρωση του Κιλκίς από το βουλγαρικό ζυγό κατοχής και την ενσωμάτωσή του στην Ελλάδα, ο Δήμος Κιλκίς προκηρύσσει διαγωνισμό για το σχεδιασμό του λογότυπου του εορτασμού.


Στα πλαίσια των δράσεων για την αντιμετώπιση τηςαυτοκτονίας, η Μ.Κ.Ο. « Κλίμακα » οργανώνει διαγωνισμό για τηνεπιλογή ενός σχεδίου/συμβόλου.

Το σχέδιο θα πρέπει να σχετίζεται με το θέμα τηςαυτοκτονίας και να παραπέμπει με κάποιο συμβολικό τρόπο σε όσοτο δυνατό περισσότερες από τις παρακάτω έννοιες: