fbpx

3D Animation

Σπουδές ΙΕΚ 3D Animation

Η καλύτερη Σχολή 3D Animation

Στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις σπουδες 3D Animation.
Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την καλύτερη πλατφόρμα για ζωντανά elearning μαθήματα καθώς και ψηφιακή τάξη E-Class με πλούσιο υλικό σημειώσεων για όλους τους σπουδαστές.
Κάνε την σωστή επιλογή
επέλεξε την πιο εξειδικευμένη σχολή 3D Animation για να εκπαιδευτείς σωστά και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας σε αυτό που σου αρέσει!
Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας 
ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Σπουδάζοντας 3D Animation στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS:

 • Θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες γνώσεις και θα ασχοληθείς με 3D προγράμματα (3D Studio Max, Crazy Bumb, Bumbtomaterial, Vray, Rayfire, Mudbox painting, Zbrush, Allegorithmic Substance designer, Marvelous Designer), με την ηλεκτρονική σχεδίαση (PhotoshopIllustrator), και  και προγράμματα ψηφιακής επεξεργασίας video & ήχου (Premiere, After Effects).

 • Η διπλωματική εργασία που θα εκπονήσεις απαιτεί έρευνα, αξιοποίηση των στοιχείων και τεκμηρίωση της τελικής πρότασης. Λειτουργεί σαν προσομοίωση επαγγελματικής διαδικασίας και καλείσαι να αποδείξεις ότι είσαι ένας έτοιμος επαγγελματίας. Την εργασία σου την παρουσιάζεις στους καθηγητές και τους συμφοιτητές σου, αναλύεις τον τρόπο σκέψης σου και απαντά στις ερωτήσεις τους.

 • Τέλος η πρακτική σου σε εταιρία που θα σε προτείνει το ΙΕΚ INTERGRAPHICS θα ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών σου και θα σε φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας.

 • Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με εξίσου μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

 • Υπάρχει άμεση διασύνδεση της σχολής με την αγορά εργασίας.

 • Το ΙΕΚ INTERGRAPHICS είναι η πιο εξειδικευμένη σχολή στο 3D Animation και στις νέες τεχνολογίες.
  Ακολουθεί ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών με άριστο αποτέλεσμα.

Προφίλ επαγγέλματος ΙΕΚ 3D Animation

Η τρισδιάστατη δημιουργία σε κίνηση, δηλαδή το 3D Animation, είναι ένα συναρπαστικό επάγγελμα, πολύ μοντέρνο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης στη εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά εργασίας.

O 3D Animator, μπορεί να δημιουργήσει αυτά που και η πιο τολμηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να συλλάβει, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των εξελιγμένων προγραμμάτων, σε συνδυασμό με την αισθητική και την αρμονία. Οι γνώσεις του στο 3D Animation, συνδυάζουν την άριστη χρήση της ψηφιακής τρισδιάστατης δημιουργίας με την καλλιτεχνική σχεδίαση και έτσι μπορεί να δημιουργήσει χαρακτήρες, αντικείμενα, κτίρια ή και πόλεις ολόκληρες και να τους δώσει κίνηση. Η επεξεργασία και κίνηση της εικόνας (ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ) γίνεται με τη χρήση προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και έχει απεριόριστες δυνατότητες. Η δύναμη της εικόνας βρίσκεται στο ζενίθ της και μας καθηλώνει η μαγεία και η εξέλιξη της νέας τεχνολογίας των Η/Υ με εφαρμογή στον χώρο των Computer Graphics και των Multimedia.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, πρώτος στην Ελλάδα το 1990, ξεκίνησε να διδάσκει τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες με εφαρμογές στα Computer graphics και το 3D Animation και είναι η πιο εξειδικευμένη σχολή στον τομέα αυτό. Με το αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών που εφαρμόζει και την ομάδα καθηγητών της, που όλοι τους είναι πολύ έμπειροι επαγγελματίες, θεωρείται η πιο περιζήτητη σχολή στο 3D Animation και στα Computer Graphics.

didaskomeni-ili-.gif

Επαγγελματική Σταδιοδρομία σπουδών 3D Animation

Σήμερα, που είμαστε στην εποχή της εικόνας, το 3D Animation δίνει νέες προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση σε νέους που τους ενδιαφέρει ο χώρος των media. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργασθούν:
 • Στη Διαφήμιση για τη δημιουργία διαφημιστικών spots, video clips, & παραγωγές ψυχαγωγικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
 • Στην τηλεόραση για τη δημιουργία σημάτων τηλεοπτικών καναλιών, τίτλους & σήματα εκπομπών, οπτικές γέφυρες, οπτικά εφφέ, δημιουργία ηλεκτρονικού μοντάζ.
 • Σε studios παραγωγής ταινιών για την Τηλεόραση και τον Κινηματογράφο, ως χειριστές High - End συστημάτων, ως ειδικοί για Μultimedia παραγωγές.
 • Σε δημιουργικά γραφεία, σε εκδοτικούς οίκους,
 • Σε επιχειρήσεις παραγωγής cartoon animation.
 • Σε εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών παρουσιάσεων
 • Σε Πλανητάρια & Αστεροσκοπεία
 • Σε οργανισμούς, μουσεία, ιδρύματα
 • Σε τεχνικές & κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία κ.α.
 • Σαν ελεύθεροι επαγγελματίες

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Διακρίσεις - Βραβεία INTERGRAPHICS

«Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3D ANIMATION με τίτλο MESSY»

Α' ΒΡΑΒΕΙΟ στη σπουδάστριά μας Αιμιλία Κατσικερού από το ROYAL TELEVISION SOCIETY της Αγγλίας στον ετήσιο διαγωνισμό φοιτητών που σπουδάζουν νέες ψηφιακές τεχνολογίες.

«ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ μέσω των υπηρεσιών του ΟΤΕ »

Δημιουργία της διαφημιστικής ταινίας για την προβολή και παρουσίαση της νέας τεχνολογίας του ΟΤΕ. Συνδυάζει δημιουργίες 3D Animation & Post Production (δημιουργία ειδικών εφέ, ενσωμάτωση video & μουσικής και μοντάζ).

«Η ΤΑΙΝΙΑ 3D ANIMATION με τίτλο ΤΟ ΧΡΗΜΑ»

Β' ΒΡΑΒΕΙΟ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης & Ειδικό Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Πορτογαλίας. Η πρώτη Κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργημένη εξ' ολοκλήρου σε H/Y.

«DHL δημιουργία ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ VIDEO»

Δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της εταιρίας που παρουσιάζεται στα καταστήματά της σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει δημιουργίες 3D Animation & Post Production (δημιουργία ειδικών εφέ, ενσωμάτωση video & μουσικής και μοντάζ). Παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο της DHL στην Κωνσταντινούπολη όπου απέσπασε θερμότατες κριτικές.

«Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3D ANIMATION με τίτλο GAME OVER»

Τιμητικό έπαινο στο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.

«VIDEO CLIP για την UNIVERSAL»

Δημιουργία του video clip για το τραγούδι Αλυσίδα. Έγιναν γυρίσματα των καλλιτεχνών σε green box studio. Δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου σε Η/Υ, ένας φανταστικός κόσμος, όπου με την βοήθεια των πιο εξελιγμένων Post production προγραμμάτων ενσωματώθηκαν οι πραγματικοί χαρακτήρες (καλλιτέχνης, χορεύτριες).

Εργασίες 3D Animation Σπουδαστών INTERGRAPHICS

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για την σχολή 3D Animation του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.