fbpx
 • 2103838808
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική Σπουδές Εξ αποστάσεως - Elearning - Graphic Design

Η πιο εξειδικευμένη Σχολή Γραφιστικής & Design

Κάνε την εγγραφή σουέως 31 Μαίου και κέρδισε 40% Έκπτωσηστα δίδακτρα σου!

Στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την καλύτερη πλατφόρμα για ζωντανά elearning μαθήματα καθώς και ψηφιακή τάξη E-Class με πλούσιο υλικό σημειώσεων για όλους τους σπουδαστές.
Κάνε την σωστή επιλογή
επέλεξε την πιο εξειδικευμένη σχολή για να εκπαιδευτείς σωστά και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας σε αυτό που σου αρέσει!
Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Έναρξη: 16 Οκτωβρίου 2023

0 χρόνια
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος Γραφιστικής Ε-Learning είναι 2 ακαδημαϊκά έτη και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Κατάρτισης (INTERGRAPHICS Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 2000532)

Τρόποι παρακολούθησης Τμήματος

1

E-learning

Live E-learning εκπαίδευση, σε πραγματικό χρόνο με τον καθηγητή. Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης με δυνατότητα καταγραφής των μαθημάτων για να μπορείτε να τα ξαναδείτε.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Σε όποιον θέλει να αποκτήσει απόλυτη εξειδίκευση στη Γραφιστική και τα Computer Graphics με σκοπό την άμεση ένταξή του στην αγορά εργασίας.
 • Στον καθένα που τον γοητεύει ο τομέας του Graphic Design και αποτελεί επιθυμία του να σπουδάσει αυτό το επάγγελμα
 • Στα προγράμματα αυτά μπορούν να συμμετέχουν και ήδη επαγγελματίες για την απόκτηση επιπλέον γνώσεων και δημιουργία portfolio εργασιών

Οφέλη της E-learning εκπαίδευσης

 • Από τον τόπο κατοικίας σου έχεις τη δυνατότητα να σπουδάσεις για να βελτιώσεις τη θέση σου ή για να πραγματοποιήσεις το χόμπι σου.
 • Δεν στερείς χρόνο από την εργασία σου, την οικογένεια, τους φίλους σου, τις ενασχολήσεις σου.
 • Εργάζεσαι στο σπίτι ή το γραφείο σου στις συνθήκες που εσύ έχεις διαμορφώσει.
 • Δεν μπαίνεις στην ταλαιπωρία της μετακίνησης από τον τόπο σου στη σχολή
 • Έχεις οικονομικά οφέλη (κερδίζεις το πολύ μεγάλο κόστος για τα ναύλα και τη διαμονή σου).
 • Μπορούν να συμμετέχουν άτομα με κινητικές ή άλλες δυσκολίες
 • Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται, με τελικό στόχο την άριστη ποιότητα εκπαίδευσης. 
perig-tab.jpg

Επάγγελμα μοντέρνο, σύγχρονο, ιδιαίτερα δημιουργικό με πάμπολλες εφαρμογές και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στη διεθνή αγορά εργασίας. Ιδανικό για άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ο Γραφίστας είναι ο δημιουργός της οπτικής επικοινωνίας (έντυπης & ηλεκτρονικής), είναι ο άνθρωπος που διαμορφώνει και περνάει στο κοινό την τελική εικόνα κάθε μηνύματος.

Σκοπός

Σε αυτό το τμήμα συνδυάζονται με άριστο τρόπο οι βασικές αρχές της οπτικής επικοινωνίας, με τη χρήση και εφαρμογή των πιο σημαντικών εξειδικευμένων προγραμμάτων.

Ο σπουδαστής μαθαίνει τους βασικούς κανόνες της οπτικής επικοινωνίας και της δημιουργικής σκέψης. Επίσης μαθαίνει να χειρίζεσαι άριστα όλα τα επαγγελματικά προγράμματα Ψηφιακής Γραφιστικής – Computer Graphics (Photoshop, Illustrator, InDesign) με σκοπό να αποκτήσει την απόλυτη εξειδίκευση.
Θα αποκτήσεις δεξιότητες και θα μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακές γραφιστικές συνθέσεις, εταιρικές ταυτότητες & logos, αφίσες, διαφημιστικές καταχωρήσεις, συσκευασίες προϊόντων, καταλόγους, leaflets, παρουσιάσεις εταιριών, κλπ.
Θα μπορείς να εργαστείς σε διαφημιστικές εταιρείες, εκδοτικούς οίκους, ατελιέ & εταιρίες γραφικών τεχνών, εφημερίδες & περιοδικά, τηλεοπτικούς σταθμούς & studios ή στο δικό σου δημιουργικό γραφείο σαν ελεύθερος επαγγελματίας.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών σου θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ καλό portfolio εργασιών.

Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με εξίσου μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.
ekpaideusi-tab.jpg

Μοναδικά προνόμια για τους σπουδαστές μας

 • Δημιουργία ανταγωνιστικού portfolio
 • Σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
 • Επαγγελματίες καθηγητές με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία
 • Συνεργασία σπουδαστών με καθηγητές και εκτός ωρών μαθημάτων
 • Δυνατότητα Πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενες εταιρίες

Πληροφορίες Συμμετοχής

ΕΝΑΡΞΗ 16/10/2023

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος Γραφιστική-Computer Graphics Ε-Learning είναι 2 ακαδημαϊκά έτη και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Κατάρτισης (INTERGRAPHICS Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 2000532)

Εργασίες Γραφιστικής Σπουδαστών INTERGRAPHICS

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για το τμήμα Εξ αποστάσεως E-learning Γραφιστικής - Graphic Design του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.