fbpx

Εισαγωγή στις Πωλήσεις

Εισαγωγή στις Πωλήσεις

Ημερομηνίες Έναρξης

Αναμένεται νέα ημερομηνία
0
Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 2 ημέρες

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το σεμινάριο "Εισαγωγή στις Πωλήσεις"εστιάζει στoν καίριο ρόλο που επιτελεί ο Πωλητής στο χώρο εργασίας του, αλλά και στο χώρο των πελατών που προσεγγίζει, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, ή τον τύπο απασχόλησης.
Ειδικότερα, από τη στιγμή που οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντά του  τον καλούν να διαχειριστεί καταστάσεις, να προτείνει λύσεις, να εξυπηρετήσει ανθρώπους αλλά και με την γένει παρουσία του να “πωλήσει” την εικόνα της εταιρείας, τα προιόντα και τις υπηρεσίες της, εκεί έξω, απαιτείται πρώτα ο ίδιος να αντιληφθεί την πολλαπλότητα και τη σημαντικότητα της θέσης εργασίας του, όπως και τον τρόπο που συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας.
Στο σεμινάριο αναλύονται έννοιες, όπως “πελάτης”, “εξυπηρέτηση”, “πώληση”,”πωλητής”, “επικοινωνία”, “οικονομική κρίση”, τις αρχές που τις διέπουν αλλά και τις απαιτούμενες συμπεριφορές στο χώρο των πωλήσεων.
Κατά συνέπεια το σεμινάριο παρέχει την απαραίτητη πρώτη βάση και οδηγεί στη σωστή ένταξη του συμμετέχοντα στο χώρο των πωλήσεων για να εξελιχθεί  σε αποτελεσματικό στέλεχος και όχι απλώς να παραμείνει “υπάλληλος”.
Το σεμινάριο έχει τη μορφή workshop, δηλ βασίζεται στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, με γόνιμη επιχειρηματολογία, επί της ύλης των θεματικών ενοτήτων, ούτως ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να ωφεληθούν από το διαμοίρασμα της γνώσης.
Το σεμινάριο αποτελεί προπομπό επιπλέον σεμιναρίων στο αντικείμενο των πωλήσεων, όπως π.χ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ, ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.

Απευθύνεται σε άτομα τα οποία:

Ήδη έχουν ή θα αναλάβουν καθήκοντα Πωλήσεων, είτε έχουν πρόσφατα ενταχθεί στην αγορά εργασίας, είτε ήδη εργάζονται και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το αντικείμενο.

Σκοπός

Η περιγραφή, ερμηνεία, ανάλυση και αποσαφήνιση βασικών εννοιών, αρχών, και συμπεριφορών στο χώρο των πωλήσεων, που αν και τις αντιλαμβανόμαστε, πολλές φορές δεν τις κατανοούμε απόλυτα ή ενδεχομένως τις παρερμηνεύουμε.

Όφελος

Το σεμινάριο φιλοδοξεί να ενδυναμώσει το ηθικό, την αντίληψη και τη στάση των συμμετεχόντων απέναντι στην πώληση,
ούτως ώστε να αξιολογήσουν με άλλη οπτική την καριέρα τους σε αυτήν.
didaskomeni-ili2.png

Ο εισηγητής του σεμιναρίου

Ο εισηγητής έχει σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία (MSc Operational Research, London School of Economics & B.Sc Business Administration, The American College of Greece).
Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά το 1988 στην Πληροφορική (πωλήσεις H/W προιόντων, marketing S/W προιόντων) ενώ από το 1997 δραστηριοποιείται στο χώρο των contact centres.
Η επαγγελματική εμπειρία του εστιάζει κυρίως στους κατωτέρω τομείς:
  • Direct (telephone) Marketing, μέσω contact centre, με έμφαση στις πωλήσεις υπηρεσιών και στην εξυπηρέτηση πελάτη, Μάρκετινγκ Yπηρεσίας και Product Marketing.  •    Εκπαίδευση, ως training manager, εκπαιδευτής σεμιναρίων (με κωδικό ΛΑΕΚ) σε θέματα Εξυπηρέτησης Πελάτη, Πωλήσεων και Επικοινωνίας και coach.
  • Ερευνα (τηλεφωνική) σε θέματα Customer Satisfaction, Αγοράς, Voice of the Customer, Voice of the Employee, Root-Cause Analysis, Mystery Calls, Mystery Shopping.

Εκπτώσεις

Ειδική τιμή έκπτωσης γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:
  • Οι άνεργοι, πολύτεκνοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες
  • Σε περίπτωση ομαδικής συμμετοχής (δύο ατόμων και άνω)
  • Όσοι συμμετείχαν σε άλλο κύκλο εκπαίδευσης του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. INTERGRAPHICS
  • Γρήγορη εγγραφή 20 ημέρες πριν την έναρξη του κύκλου σπουδών
* Δυνατότητα άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας

Παροχές

  • Βεβαίωση παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης
  • Σημειώσεις σε ψηφιακή μορφή
  • Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί στις επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος 0,24% του ΛΑΕΚ

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στο σεμινάριο εισαγωγή στις πωλήσεις του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.