Σεμινάρια Autocad 2D - 3D

Τρόποι παρακολούθησης σεμιναρίου

1

Δια Ζώσης

στις αίθουσες της σχολής
2

Webinar Elearning

Παρακολούθηση e-learning του σεμιναρίου, σε πραγματικό χρόνο με τον καθηγητή. Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης με δυνατότητα καταγραφής του μαθήματος για να μπορείτε να το ξαναδείτε.

Ημερομηνίες Έναρξης Autocad 2D

  • 15 Μαρτίου 2021 - Δευτέρα
    Μαθήματα κάθε Δευτέρα & Τετάρτη
    Ώρες: 18.00-21.00
0 ώρες
Διάρκεια μαθημάτων

Περιγραφή Σεμιναρίου Autocad

Το Autocad θεωρείται ως το κορυφαίο αρχιτεκτονικό σχεδιαστικό πρόγραμμα με ιδιαίτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Στόχος του σεμιναρίου Autocad 2d είναι να κατανοήσει ο εκπαιδευόμενος με γρήγορο και μεθοδικό τρόπο τη δυνατότητα χρήσης του προγράμματος Autocad έτσι ώστε να μπορεί να σχεδιάζει, να τροποποιεί σχέδια και να τα εκτυπώνει. Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, τοπογράφους, διακοσμητές, σχεδιαστές και γενικά σε όσους χρειάζεται να δημιουργήσουν γραμμικά σχέδια.

Ημερομηνίες Έναρξης Autocad 3D

  • 9 Μαρτίου 2021 - Τρίτη
    Μαθήματα κάθε Τρίτη και Πέμπτη
    Ώρες: 18.00-21.00
0 ώρες
Διάρκεια μαθημάτων

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το σεμινάριο Autocad 3d στοχεύει στη απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων για την δημιουργία τρισδιάστατων απόψεων, παρουσιάσεων  και μοντέλων  μέσω του περιβάλλοντος του AutoCAD. Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, τοπογράφους, διακοσμητές, σχεδιαστές και γενικά σε όσους χρειάζεται να δημιουργήσουν τρισδιάστατες απεικονίσεις χώρων.

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για τα σεμινάρια Autocad 2D - 3D του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.