fbpx

Φωτογραφία - Video

Σπουδές ΙΕΚ Φωτογραφίας

Απόλυτα Εξειδικευμένη Σχολή Φωτογραφίας

Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου στη Σχολή Φωτογραφίας τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας 
ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Προφίλ επαγγέλματος ΙΕΚ Φωτογραφίας

Η τέχνη της φωτογραφίας εκτός από καλλιτεχνική έκφραση αποτελεί και ένα σύγχρονο επάγγελμα με πολλές εφαρμογές. Το internet, τα social media (facebook - instagram κλπ), ο τύπος (εφημερίδες - περιοδικά), το φωτορεπορτάζ, η μόδα, η διαφήμιση, ο τουρισμός, το πορτραίτο, οι γραφικές τέχνες, , οι κοινωνικές εκδηλώσεις, η καλλιτεχνική φωτογραφία αλλά και η ιατρική, η αρχαιολογία και άλλες επιστήμες είναι μερικοί από τους τομείς εφαρμογής της φωτογραφίας.
Είναι, ίσως, ο πιο σπάνιος συνδυασμός μιας ευαίσθητης τέχνης και ενός ρεαλιστικού επαγγέλματος, που προσφέρει στον επαγγελματία φωτογράφο μεγάλες συγκινήσεις αλλά και την ικανοποίηση για την διαχρονικότητα του έργου του.
Αν είστε παθιασμένοι με το να αιχμαλωτίζετε στιγμές και να δημιουργείτε τέχνη μέσω του φακού, τότε οι σπουδές σας στο ΙΕΚ Φωτογραφίας της Σχολής INTERGRAPHICS είναι ο τέλειος προορισμός για να ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι!

Σπουδές στη Σχολή Φωτογραφίας του ΙΕΚ INTERGRAPHICS:

 • Μαθαίνεις άριστα την εικαστική γλώσσα, τους κανόνες της οπτικής επικοινωνίας και τη δημιουργική σκέψη.

 • Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην πρακτική εφαρμογή. O σπουδαστής από την πρώτη μέρα των μαθημάτων εφαρμόζει στο studio όσα του έχουν εξηγήσει σε θεωρητικό επίπεδο οι καθηγητές.

 • Αποκτάς επίσης εξειδίκευση και στον τομέα του Video –κάτι πολύ χρήσιμο για την εποχή μας. Η εξειδίκευση αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να εργαστείς σε studio ή τηλεοπτικό σταθμό.

 • Θα μάθεις άριστα τα πιο εξελιγμένα προγράμματα ψηφιακής επεξεργασίας φωτογραφίας (photoshop, lightroom). Θα μάθεις άριστα τα πιο εξελιγμένα προγράμματα για ψηφιακό μοντάζ, επεξεργασία ήχου δημιουργία εφέ & post production (premiere & after effects).

 • Η διπλωματική εργασία που θα εκπονήσεις απαιτεί έρευνα, αξιοποίηση των στοιχείων και τεκμηρίωση της τελικής πρότασης. Λειτουργεί σαν προσομοίωση επαγγελματικής διαδικασίας και καλείσαι να αποδείξεις ότι είσαι ένας έτοιμος επαγγελματίας.

 • Η πρακτική σου στην εταιρεία που θα σε προτείνει το ΙΕΚ INTERGRAPHICS θα ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών σου και θα σε φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας.

 • Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με εξίσου μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

 • Υπάρχει άμεση διασύνδεση του ΙΕΚ INTERGRAPHICS με την αγορά εργασίας.

 • Το ΙΕΚ INTERGRAPHICS είναι μια απόλυτα εξειδικευμένη Σχολή Φωτογραφίας και ακολουθεί ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών με άριστο αποτέλεσμα.

Σημαντικά Στοιχεία Σπουδών στο ΙΕΚ Φωτογραφίας

Η Φιλοσοφία της INTERGRAPHICS

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας στην καλλιτεχνική και τεχνική πλευρά της φωτογραφίας, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχουμε τα εργαλεία για να εκφράσουν την προσωπική τους οπτική και να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό στυλ. Έχουμε ως στόχο να εξοπλίσουμε τους μαθητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου της φωτογραφίας και να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες!

Υπεροχή στις Σπουδές ΙΕΚ Φωτογραφίας

Με εμπειρία 33 χρόνων αυτό που κάνει το ΙΕΚ INTERGRAPHICS να ξεχωρίζει και να υπερέχει έναντι άλλων σχολών φωτογραφίας, είναι το εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών φωτογραφίας με έμφαση σε ότι πιο σύγχρονο ζητάει η αγορά εργασίας καθώς και η βαρύτητα που δίνουμε και στο κομμάτι του Video.
Οι απόφοιτοί μας μαθαίνουν άριστα τη χρήση των πιο εξελιγμένων προγραμμάτων ψηφιακής τεχνολογίας, ψηφιακής επεξεργασίας εικόνων, montage, επεξεργασία και δημιουργία εφφέ, που σε συνδυασμό με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές λήψεων, δημιουργούν ολοκληρωμένα projects.
Η πρακτική εφαρμογή έχει σπουδαίο ρόλο στην εκπαίδευση του ΙΕΚ INTERGRAPHICS και ξεκινάει απο την έναρξη των σπουδών.
Ο σπουδαστής μας, με την αποφοίτησή του, έχει δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό portfolio εργασιών και έχει αποκτήσει ουσιαστική εμπειρία στο αντικείμενο, μέσα από τα διάφορα projects που συμμετείχε.
Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

Επίσης υπάρχει σημαντική βοήθεια της σχολής για προώθηση στην αγορά εργασίας. Απόφοιτοί μας εργάζονται σε μεγάλες ιστοσελίδες, διαφημιστικές εταιρίες, εφημερίδες & περιοδικά και πολλοί απ’ αυτούς εργάζονται σαν ελεύθεροι επαγγελματίες.

Σκοπός μας είναι να γίνεις ένας άριστος επαγγελματίας με βαθειά γνώση της Φωτογραφίας και όλων των τεχνικών και των εργαλειών που θα χρειαστείς στην επαγγελματική πορεία σου!

didaskomeni-ili-.gif

Επαγγελματική Σταδιοδρομία Σπουδών ΙΕΚ Φωτογραφίας

 • Σε εφημερίδες, περιοδικά, internet
 • Με το φωτορεπορτάζ, τη φωτογραφία μόδας,  τη διαφημιστική φωτογραφία
 • Στις γραφικές τέχνες, στον τουρισμό, σε μουσεία
 • Φωτογράφηση & videos με εφαρμογή την ιατρική, την τεχνολογία, την αρχαιολογία
 • Σε studio επεξεργασίας και παραγωγής video, CD-Rom και DVD
 • Σε φωτογράφηση κοινωνικών εκδηλώσεων
 • Ως ελεύθεροι επαγγελματίες στο δικό τους εργαστήριο – studio
 • Στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
popup2.jpg

Δημιουργία Portfolio Εργασιών Σχολής Φωτογραφίας

Με την ολοκλήρωση των σπουδών Φωτογραφίας, θα έχεις δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο portfolio εργασιών κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο και χρήσιμο στην αγορά εργασίας, και θα έχεις αποκτήσει ουσιαστική εμπειρία στο αντικείμενο, μέσα από τα διάφορα projects που θα έχεις συμμετάσχει.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τις σπουδές στο ΙΕΚ Φωτογραφίας ?

Δεν υπάρχουν ειδικές προϋποθέσεις εκτός το απολυτήριου Λυκείου. Αν αγαπάς τη φωτογραφία και θέλεις να εμβαθύνεις σε αυτή, είσαι κατάλληλος!

Εργασίες σπουδαστών ΙΕΚ Φωτογραφίας της INTERGRAPHICS

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για σπουδές στο ΙΕΚ Φωτογραφίας & Video της Σχολής Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.