fbpx

Φωτογραφία - Video

Σπουδές ΙΕΚ Φωτογραφίας

Απόλυτα Εξειδικευμένη Σχολή Φωτογραφίας

Κάνε την εγγραφή σουέως 30 Σεπτεμβρίου και κέρδισε 25% Έκπτωσηστα δίδακτρα σου!

Όσο πιο σύντομα πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου στη Σχολή Φωτογραφίας τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχεις.

Κοιτάζουμε κάθε ενδιαφερόμενο μεμονομένα και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει γίνεται ένας 
ευέλικτος οικονομικός διακανονισμός στα δίδακτρα.

Στην INTERGRAPHICS φροντίζουμε όλοι οι σπουδαστές να έχουν ίσες ευκαιρίες

Σπουδές στη Σχολή Φωτογραφίας του ΙΕΚ INTERGRAPHICS:

 • Μαθαίνεις άριστα την εικαστική γλώσσα, τους κανόνες της οπτικής επικοινωνίας και τη δημιουργική σκέψη.

 • Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην πρακτική εφαρμογή. O σπουδαστής από την πρώτη μέρα των μαθημάτων εφαρμόζει στο studio όσα του έχουν εξηγήσει σε θεωρητικό επίπεδο οι καθηγητές.

 • Αποκτάς επίσης εξειδίκευση και στον τομέα του Video –κάτι πολύ χρήσιμο για την εποχή μας. Η εξειδίκευση αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να εργαστείς σε studio ή τηλεοπτικό σταθμό.

 • Θα μάθεις άριστα τα πιο εξελιγμένα προγράμματα ψηφιακής επεξεργασίας φωτογραφίας (photoshop, lightroom). Θα μάθεις άριστα τα πιο εξελιγμένα προγράμματα για ψηφιακό μοντάζ, επεξεργασία ήχου δημιουργία εφέ & post production (premiere & after effects).

 • Η διπλωματική εργασία που θα εκπονήσεις απαιτεί έρευνα, αξιοποίηση των στοιχείων και τεκμηρίωση της τελικής πρότασης. Λειτουργεί σαν προσομοίωση επαγγελματικής διαδικασίας και καλείσαι να αποδείξεις ότι είσαι ένας έτοιμος επαγγελματίας.

 • Η πρακτική σου στην εταιρία που θα σε προτείνει το ΙΕΚ INTERGRAPHICS θα ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών σου και θα σε φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας.

 • Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και με εξίσου μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

 • Υπάρχει άμεση διασύνδεση του ΙΕΚ INTERGRAPHICS με την αγορά εργασίας.

 • Το ΙΕΚ INTERGRAPHICS είναι μια απόλυτα εξειδικευμένη Σχολή Φωτογραφίας και ακολουθεί ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών με άριστο αποτέλεσμα.

Προφίλ επαγγέλματος ΙΕΚ Φωτογραφίας

Η τέχνη της φωτογραφίας εκτός από καλλιτεχνική έκφραση αποτελεί και ένα σύγχρονο επάγγελμα με πολλές εφαρμογές. Το internet, τα social media (facebook - instagram κλπ), ο τύπος (εφημερίδες - περιοδικά), το φωτορεπορτάζ, η μόδα, η διαφήμιση, ο τουρισμός, το πορτραίτο, οι γραφικές τέχνες, , οι κοινωνικές εκδηλώσεις, η καλλιτεχνική φωτογραφία αλλά και η ιατρική, η αρχαιολογία και άλλες επιστήμες είναι μερικοί από τους τομείς εφαρμογής της φωτογραφίας.
Είναι, ίσως, ο πιο σπάνιος συνδυασμός μιας ευαίσθητης τέχνης και ενός ρεαλιστικού επαγγέλματος, που προσφέρει στον επαγγελματία φωτογράφο μεγάλες συγκινήσεις αλλά και την ικανοποίηση για την διαχρονικότητα του έργου του.

Υπεροχή στις Σπουδές Φωτογραφίας

Αυτό που κάνει το ΙΕΚ INTERGRAPHICS να ξεχωρίζει και να υπερέχει έναντι άλλων σχολών φωτογραφίας, είναι η βαρύτητα που δίνουμε και στο κομμάτι του Video.
Οι απόφοιτοί μας μαθαίνουν άριστα τη χρήση των πιο εξελιγμένων προγραμμάτων ψηφιακής τεχνολογίας για montage, επεξεργασία και δημιουργία εφφέ, που σε συνδυασμό με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές λήψεων, δημιουργούν ολοκληρωμένα projects.
Η πρακτική εφαρμογή έχει σπουδαίο ρόλο στην εκπαίδευση του ΙΕΚ INTERGRAPHICS και ξεκινάει απο την έναρξη των σπουδών.
Ο σπουδαστής μας, με την αποφοίτησή του, έχει δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό portfolio εργασιών και έχει αποκτήσει ουσιαστική εμπειρία στο αντικείμενο, μέσα από τα διάφορα projects που συμμετείχε.
Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

Επίσης υπάρχει σημαντική βοήθεια της σχολής για προώθηση στην αγορά εργασίας. Απόφοιτοί μας εργάζονται σε μεγάλες ιστοσελίδες, διαφημιστικές εταιρίες, εφημερίδες & περιοδικά και πολλοί απ’ αυτούς εργάζονται σαν ελεύθεροι επαγγελματίες.
didaskomeni-ili-.gif

Επαγγελματική Σταδιοδρομία Σπουδών Φωτογραφίας

 • Σε εφημερίδες, περιοδικά, internet
 • Με το φωτορεπορτάζ, τη φωτογραφία μόδας,  τη διαφημιστική φωτογραφία
 • Στις γραφικές τέχνες, στον τουρισμό, σε μουσεία
 • Φωτογράφηση & videos με εφαρμογή την ιατρική, την τεχνολογία, την αρχαιολογία
 • Σε studio επεξεργασίας και παραγωγής video, CD-Rom και DVD
 • Σε φωτογράφηση κοινωνικών εκδηλώσεων
 • Ως ελεύθεροι επαγγελματίες στο δικό τους εργαστήριο – studio
 • Στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
popup2.jpg

Δημιουργία Portfolio Εργασιών Σχολής Φωτογραφίας

Με την ολοκλήρωση των σπουδών Φωτογραφίας, ο σπουδαστής έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο portfolio εργασιών κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο και χρήσιμο στην αγορά εργασίας, και έχει αποκτήσει ουσιαστική εμπειρία στο αντικείμενο, μέσα από τα διάφορα projects που συμμετείχε.

Εργασίες σπουδαστών Σχολής Φωτογραφίας της INTERGRAPHICS

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε για την σχολή Φωτογραφίας - Video του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα κάλεσε τώρα στο 
2103838808.
Αν θέλεις να σε καλέσουμε εμείς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο και θα λύσουμε όλες τις απορίες σου.