Πλεκτική

Σεμινάρια Πλεκτικής

Περιγραφή Σεμιναρίου (επίπεδο αρχαρίων)

ΣΚΟΠΟΣ: Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των καταρτιζομένων στις τεχνικές του πλεξίματος με βελονάκι και βελόνες έτσι ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την κατασκευή διαφόρων ειδών πλεκτών.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Σε όσες και όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την τέχνη του πλεξίματος δημιουργώντας πλεκτά με βελονάκι και βελόνες υψηλής ποιότητας και τεχνοτροπίας.
0 ώρες
Διάρκεια μαθημάτων

Περιγραφή Σεμιναρίου (επίπεδο προχωρημένων)

ΣΚΟΠΟΣ: Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των καταρτιζομένων στις τεχνικές του πλεξίματος για την κατασκευή ή την διακόσμηση περίτεχνων ειδών έτσι ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται χρησιμοποιώντας βελόνες ή βελονάκι με πληθώρα υλικών.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Σε όσες και όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την τεχνική του πλεξίματος δημιουργώντας εξειδικευμένα πλεκτά με υψηλή προστιθέμενη αξία και αισθητική.
0 ώρες
Διάρκεια μαθημάτων

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στο σεμινάριο Πλεκτικής του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος