Σκιτσογράφος

Σπουδές Εικονογραφία - Σκιτσογραφία

Όμιλος INTERGRAPHICS

Προφίλ επαγγέλματος

Το επάγγελμα του εικονογράφου - σκιτσογράφου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο επάγγελμα και απευθύνεται σε άτομα με σχεδιαστική ικανότητα, έμπνευση, δημιουργία, αίσθηση χιούμορ δίνοντας συγχρόνως και μια νότα φρεσκάδας και πρωτοτυπίας όπου το συναντάμε.

Ο σκιτσογράφος χρησιμοποιώντας την φαντασία και το πενάκι του δημιουργεί γνώριμες φιγούρες που με τον δικό τους γλαφυρό ή αιχμηρό τρόπο σχολιάζουν την πραγματικότητα και το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Το επάγγελμα του εικονογράφου - σκιτσογράφου είναι ιδιαίτερα γνωστό από τις εφημερίδες όπου έχουν δημιουργηθεί γνωστοί χαρακτήρες που καυτηριάζουν καθημερινά τα πολιτικά γεγονότα. Ένας επαγγελματίας εικονογράφος - σκιτσογράφος σχεδιάζει επίσης εικόνες και χαρακτήρες για παιδικά βιβλία, για εξώφυλλα βιβλίων, για περιοδικά κόμιξ και γελοιογραφίες. Επίσης μπορεί να σχεδιάσει χαρακτήρες, σκίτσα ή story boards για ταινίες κινουμένων σχεδίων ή για εφαρμογές πολυμέσων (multimedia).

Επαγγελματική Σταδιοδρομία Εικονογράφου - Σκιτσογράφου

Ο επαγγελματίας εικονογράφος - σκιτσογράφος μπορεί να εργαστεί σε:

  • Έντυπα Ημερήσιου και Περιοδικού Τύπου (εφημερίδες - περιοδικά)
  • Εκδοτικούς Οίκους
  • Εταιρίες Παραγωγής Πολυμέσων (Multimedia)
  • Εταιρίες Παραγωγής διαφημιστικών spots
  • Διαφημιστικές Εταιρίες
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εργασίες Εικονογράφισης σπουδαστών της INTERGRAPHICS

Οι απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου INTERGRAPHICS, έχουν προετοιμάσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ένα αξιόλογο portfolio και με τη βοήθεια της σχολής έρχονται σε επαφή με εταιρίες του χώρου όπου υποβάλλουν τις εργασίες τους με σκοπό την πρόσληψή τους. Στην ελληνική αγορά εκδίδονται πάνω από 1000 τίτλοι εφημερίδων και περιοδικών όπως επίσης πολύ μεγάλος είναι και ο αριθμός κυκλοφορίας των CD-ROM με αυξητική πορεία.

Σας ενδιαφέρει;

Ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στο τμήμα εικονογραφίας - σκιτσογραφίας του Ομίλου Intergraphics; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος