Δύο Βραβεία στο 5ο Athens Χclusive Designers Week
ιεκ Intergraphics βραβειο μοδαςΔυναμική παρουσία είχε ο Εκπαιδευτικός όμιλος INTERGRAPHICS με δύο βραβεία το «BEST NEW DESIGNER 2009» και το «BEST CATWALK» στην 5η Διεθνή Εβδομάδα Μόδας -Athens Χclusive Designers Week- όπου παρουσιάστηκαν οι νέες κολεξιόν ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας.
Στην κατηγορία των New Designers συμμετείχαν με τις πολύ εντυπωσιακές δημιουργίες τους οι σπουδαστές της INTERGRAPHICS, Ντουσάνκα Ντουρίκ και Ελένη Μπάρλα. Η Ελένη Μπάρλα ως μέλος της σχεδιαστικής ομάδας «Duo Celebrity Skin» (το άλλο μέλος είναι ο Δημήτρης Στρέπκος -ενδυματολόγος & fashion editor- υπεύθυνος του τομέα Μόδας του ομίλου INTERGRAPHICS) απέσπασαν τα δύο βραβεία «BEST NEW DESIGNER 2009» και «BEST CATWALK» και θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο FASHION WEEK MONACO.
Ο Εκπαιδευτικός όμιλος INTERGRAPHICS πρωτοπόρος στις ειδικότητες του Art & Design απέδειξε για άλλη μια φορά ότι με το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρει και την εμπειρία των καθηγητών του μπορεί να βοηθήσει τους σπουδαστές του να εξελιχθούν σε αξιόλογους και πολλά υποσχόμενους επαγγελματίες.
 

Εγγραφή στο newsletter

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 38 38 808  info@intergraphics.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 98-100 - τ.κ 106 77
(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 49 -  τ.κ 106 82
(ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)

Like Us on Facebook!
Follow Us on Twitter!
Watch Us on Youtube!