3η Θέση στον Πανευρωπαϊκό τελικό της Chevrolet !!!

moda3rdplace

Μεγάλη διάκριση της INTERGRAPHICS και στο εξωτερικό στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Young Creative της Chevrolet !!!

Η σπουδάστρια μας από το τμήμα μόδας, Κωνσταντίνα Αγκαλίου, απέσπασε το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Μόδα" και άκουσε τα καλύτερα σχόλια για την δουλειά της κάνοντας μας υπερήφανους όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Βέλγιο πραγματοποιήθηκε ο “τελικός” του 4ου διαγωνισμού της Chevrolet με την ονομασία “Young Creative Chevrolet”. Στον συγκεκριμένο έλαβαν μέρος φοιτητές από σχολές καλών Τεχνών και διαγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες, όμως μόδα, μουσική, φωτογραφία και οπτικές τέχνες. Οι κορυφαίοι από κάθε χώρα διασταύρωσαν τα… ξίφη τους στον μεγάλο τελικό και από εκεί και πέρα αναδείχτηκε ο καλύτερος.

 

H INTERGRAPHICS για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι η πιο εξειδικευμένη σχολή στις ειδικότητες που διδάσκει και αυτό δεν είναι μόνο λόγια αλλά και πράξεις, έργα και βραβεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό !!!

Project

Κάποια απο τα σχόλια της επιτροπής:

«Αυτό το project έχει ελκυστική αισθητική. Είναι πραγματικά αξιαγάπητο και σοφιστικέ. Το πίσω τμήμα είναι εκλεπτυσμένο αλλά και πολύ ευφυές».

Στην τέταρτη χρονιά του ο διαγωνισμός επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο με συμμετοχές από 20 χώρες από όλη την Ευρώπη και υποβολές projects από 135 σχολές εφαρμοσμένων τεχνών. Τελικά, 8 projects Βίντεο, 9 Φωτογραφίας, 13 Οπτικών Τεχνών, 11 Μόδας και 6 Μουσικής αξιολογήθηκαν εξονυχιστικά από μία διεθνή επιτροπή η οποία εκπροσωπούσε διάφορες εταιρίες όπως RIDE snowboards, Endemol και Lipsy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Εγγραφή στο newsletter

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 38 38 808  info@intergraphics.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 98-100 - τ.κ 106 77
(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 49 -  τ.κ 106 82
(ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)

Like Us on Facebook!
Follow Us on Twitter!
Watch Us on Youtube!