Σεμινάρια Φωτογραφίας - Video

photography_small

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝONTAI

  • Σε όλες τις ηλικίες και τα μορφωτικά επίπεδα.
  • Σε όλους που τους αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας και του video, που τους συνεπαίρνει να κρατούν μία μηχανή και να αποτυπώνουν ότι τους ενδιαφέρει.
  • Σε Αποφοίτους ΤΕΕ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ & Επαγγελματίες, για να αποκτήσουν εξειδίκευση στο αντικείμενο ή να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους.
  •  

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΜΟΥ/ΒΑΠΤΙΣΗΣ

interwedding1

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 10 ώρες

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Επαγγελματίες φωτογράφους, φοιτητές σχολών φωτογραφίας για εξειδίκευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Επίσης ιδιώτες που τους ενδιαφέρει η φωτογραφία και επιθυμούν να έχουν μία δεύτερη επαγγελματική ευκαιρία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να γίνει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του ιδιαίτερου αυτού είδους φωτογραφίας και να επιλυθούν τεχνικές και λοιπές απορίες των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο θέμα.

Το εν λόγω σεμινάριο αποτελεί εφόδιο και απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, σε φοιτητές σχολών φωτογραφίας, ή παρεμφερών ειδικοτήτων που επιθυμούν εξειδίκευση στη φωτογραφία κοινωνικών εκδηλώσεων.

Επίσης απευθύνεται σε υπεύθυνους περιοδικών γάμου, σε υπεύθυνους εταιριών οργάνωσης γάμου, σε ιδιοκτήτες φωτογραφείων.

Επίσης απευθύνεται σε ιδιώτες που τους ενδιαφέρει ο χώρος της φωτογραφίας και αναζητούν την εξειδικευμένη γνώση δίνοντας στον εαυτό τους την προοπτική για μια δεύτερη επαγγελματική ευκαιρία.

Το σεμινάριο διεξάγεται :

α) σε θεωρητικό επίπεδο (παρουσίαση εποπτικού υλικού)
β) πρακτικό στάδιο (εφαρμογή στο studio - με μοντέλα)
γ) πρακτικό στάδιο (σκηνοθετημένη εξωτερική φωτογράφιση)

    ΥΛΗ:
  • Παρουσίαση-ανάλυση της διαδικασίας φωτογράφησης γάμου
  • Τεχνικές λήψης φωτογραφιών γάμου-βάπτισης
  • Ανάλυση ιδιαίτερων συνθηκών φωτογράφησης σε γάμο
  • Τεχνικές φωτισμού
  • Σκηνοθεσία γάμου - βάπτισης
  • Δημιουργία contact
  • Εditing φωτογραφιών και παρουσίαση σε portfolio
  • Είδη άλμπουμ φωτογραφιών (κλασικά - ψηφιακά)
  • Πρακτική στο studio
  • Πρακτική σε εξωτερική φωτογράφιση


Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ : Βασικές γνώσεις φωτογραφίας

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γιολάντα Μητσιμπόνου
ΚΟΣΤΟΣ : 180 ευρώ

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΠΟΡΤΡΕΤΟ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 24 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκμάθηση των βασικών αρχών της φωτογραφικής λήψης με τρόπο κατανοητό και απλουστευμένο.
Η εφαρμογή των τεχνικών λήψης για τη φωτογράφηση πορτρέτου (απεικόνιση ανθρώπων) γίνεται και στο studio μας και σε εξωτερικούς χώρους.

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Διαφράγματα, ταχύτητες, ISO, φυσικός φωτισμός, τεχνητός φωτισμός, βάθος πεδίου, τεχνικές λήψης, σκηνοθεσία φωτογραφίας. Επίσης, χρωματική θερμοκρασία, Kelvin, white balance, kelvinομέτρηση, φωτομέτρηση, είδη φωτισμού. Εφαρμογή όλων αυτών και στο studio και σε εξωτερικούς χώρους.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ STUDIO

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 24 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκμάθηση του τρόπου φωτογράφησης σε συνθήκες studio, με την χρήση του ανάλογου εξοπλισμού, ώστε στο τέλος του σεμιναρίου να παρέχεται μια πλήρης γνώση φωτογράφησης αντικειμένων, συσκευασιών, υλικών και ανθρώπων για διαφημιστική χρήση.

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Ανάλυση και εκμάθηση τεχνικών φωτισμού, τεχνικών λήψης, εύρεση και σύσταση του κατάλληλου εξοπλισμού για διαφημιστικές λήψεις.
Πρακτική εξάσκηση σε studio και εξομοίωση κανονικών διαφημιστικών λήψεων.

 

 

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 24 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκμάθηση του τρόπου φωτογράφησης ανθρώπων ή αντικειμένων, που απαιτούν μια ιδιαίτερη ματιά, από τον φωτογράφο. Δηλαδή πως μπορούμε να μεταφέρουμε στον θεατή το συναίσθημα και τη δύναμη που απαιτούν οι φωτογραφήσεις που απαιτούν concept και σκηνοθεσία.

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Ανάλυση και εκμάθηση τρόπων σκηνοθετημένης φωτογραφίας. Διδασκαλία βασικών αρχών σκηνοθεσίας, διδασκαλία τεχνικών studio, τεχνικών φωτισμού.
Τρόποι συνεργασίας με stylist, hair stylist, στελέχη περιοδικών. Εκμάθηση photoshop.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: όσο επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Συνάντηση ερασιτεχνών φωτογράφων μαζί με τον εισηγητή-καθηγητή, σχολιάζουν τις φωτογραφικές τους απόπειρες ανταλλάσοντας απόψεις, λύνοντας απορίες και δίνοντας συμβουλές για τις φωτογραφικές λήψεις τους.

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Οι ενδιαφερόμενοι φέρνοντας δικό τους υλικό ή υλικό που δημιουργείται κατά την διάρκεια των σεμιναρίων, συμμετέχουν σε αυτή την ανοιχτή καλοπροαίρετη φωτογραφική συζήτηση, σχολιάζοντας όλοι το υλικό όλων, υπό την επίβλεψη του καθηγητή της ομάδας. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων οργανώνονται φωτογραφικές λήψεις studio ή ανοιχτού χώρου από τις οποίες εκλέγονται φωτογραφίες για τις συχνές φωτογραφικές εκθέσεις της ομάδας...

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 24 ώρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκμάθηση του τρόπου φωτογράφησης, ρεπορτάζ, δηλαδή πρόσωπο, αντικείμενα, κτίρια κ.λ.π στο φυσικό τους περιβάλλον καθώς και η εκμάθηση γραφής σύντομου δημοσιογραφικού κειμένου ή άρθρου.

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Ανάλυση και εκμάθηση τρόπων φωτογράφησης σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για την κάλυψη ρεπορτάζ, όπως ζητείται από έντυπα, εφημερίδες, sites - blogs. Ανάλυση φωτογραφικού εξοπλισμού, τεχνικών λήψης, χρήση φυσικού και τεχνητού φωτισμού καθώς και εκμάθηση τρόπων γραφής για αμεσότητα στην διάδοση της είδησης (πληροφορίας).

 

Εργασίες Φωτογραφίας σπουδαστών της INTERGRAPHICS


 
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Επώνυμο *
Όνομα *
Tηλέφωνο *
E-mail *

Εγγραφή στο newsletter

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 38 38 808  info@intergraphics.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 98-100 - τ.κ 106 77
(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 49 -  τ.κ 106 82
(ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)

Like Us on Facebook!
Follow Us on Twitter!
Watch Us on Youtube!