ΗΜΕΡΙΔΑ «Design στην Ελλάδα του 21ου αιώνα»

DSC04238Υπό την Αιγίδα της ΕΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και την υποστήριξη της ΑΝΟΔΟΣ ΑΕ, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 20/06/2009 Ημερίδα με θέμα το «Design στην Ελλάδα του 21ου αιώνα» στη Στοά Βιβλίου.

Την ημερίδα άνοιξε με χαιρετισμό ο διεθνώς αναγνωρισμένος κ. Δημήτρης Αρβανίτης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές με πολυετή πείρα στο χώρο της γραφιστικής.
Ομιλητές ήταν οι: Τζανέτος Πετροπουλέας (Πρόεδρος Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας), Παναγιώτης Χαρατζόπουλος (Cannibal), Δημήτρης Κανελλόπουλος (Poor Designers), Σέργιος Κοτσόβουλος (Play Studios), Σπύρος Δρακάτος (Sereal Designers), Ελένη Ρώσσου (Αγγελίδης - Γεωργακόπουλος), και Σπύρος Παπαβασιλείου (Άνοδος Α.Ε.).

Οι ομιλητές προσπάθησαν και πέτυχαν να κάνουν μια πολύ ρεαλιστική προσέγγιση στο θέμα μέσα από τη ματιά ενός νέου σύγχρονου δημιουργού σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής μας και ξεφεύγοντας από τα στενά «γραφιστικά» όρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στην ημερίδα ήταν δωρεάν και εδόθη βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Εγγραφή στο newsletter

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 38 38 808  info@intergraphics.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 98-100 - τ.κ 106 77
(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 49 -  τ.κ 106 82
(ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)

Like Us on Facebook!
Follow Us on Twitter!
Watch Us on Youtube!