Εκδηλώσεις - Επισκέψεις
Έκθεση σπουδαστών του ΙEK INTERGRAPHICS 2013

Ekthesi Intergraphics 2013


Ο
Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει την ετήσια σπουδαστική έκθεση!

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:30 θα γίνουν τα εγκαίνια της καθιερωμένης ετήσιας σπουδαστικής έκθεσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου INTERGRAPHICS στο κεντρικό κτίριο της σχολής, Στουρνάρη 49 Αθήνα.


Στην έκθεση συμμετέχουν με εργασίες τους οι σπουδαστές από τις ειδικότητες: Γραφιστικής, Computer Graphic Design, Interior Design, Fashion Design, Φωτογραφίας & Video Art, 3D Design, 3D Animation & Special Effects, Web Design & Development, Multimedia Design. Συμμετέχουν και Εικαστικές εργασίες ελεύθερου σχεδίου, Εικονογράφησης, Comics Cartoon κλπ.

Η Είσοδος για την έκθεση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διάρκεια Έκθεσης έως 10 Οκτωβρίου 2013, Ώρες 11π.μ. – 8μ.μ.

 
Εκπαιδευτική Επίσκεψη στα studio του τηλεοπτικου σταθμού ΣΚΑΪ

intergraphics-skai

Οι σπουδαστές των τμημάτων του 3D Animation και Εικονογράφισης του Εκπαιδευτικού Ομίλου INTERGRAPHICS πραγματοποίησαν επίσκεψη στα studio του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Οι σπουδαστές ήρθαν σε άμεση επαφή με επαγγελματίες του χώρου, συνομίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις και γνώρισαν έναν άλλο περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που οι γνώσεις του κάθε σπουδαστή βρίσκουν πρακτική εφαρμογή.

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική Επίσκεψη - μουσείο Μπενάκη «Τα Ελληνικά Τέρατα»

123 Οι σπουδαστες των τμηματων του 3D Animation και Εικονογράφισης της INTERGRAPHICS πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο μουσείο Μπενάκη «Τα Ελληνικά Τέρατα», μία έκθεση που βασίζεται στην αυθεντική εικονογράφηση των Beetroot για το βιβλίο «Τα Παρεξηγημένα Τέρατα της Ελληνικής Μυθολογίας».

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική Επίσκεψη - Goethe Institut Athen

dscn1469Οι σπουδαστές του τμήματος Γραφιστικής πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Goethe Institut Athen

 

 

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική Επίσκεψη - Συλλογή Manege - Μεγάλοι Ρώσοι Ζωγράφοι

rwsoi2

 

 

 

Οι σπουδαστές των τμημάτων κινούμενης εικόνας και εικονογράφισης πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Συλλογή Manege την Παρασκευή 27/01/12.

Περισσότερα...
 
Τμήμα Γραφικών & Εκτυπωτικών Τεχνών

tmimagrafistonΗ INTERGRAPHICS είναι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, το μοναδικό εκπαιδευτήριο, που λειτουργεί τμήμα Γραφικών & Εκτυπωτικών τεχνών σε συνεργασία με τον ΣΕΜΕΕ (Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος) και υποστηρίζει σπουδές στις ειδικότητες Εκτυπωτής Λιθογραφείου-Τυπογράφος και Βιβλιοδέτης.

Οι ειδικότητες λειτουργούν σε ένα κάθετα οργανωμένο χώρο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Τα εργαστήρια αυτά επισκέφτηκαν οι σπουδαστές από τα τμήματα Γραφιστικής ούτως ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά και να δουν στην πράξη όλη τη διαδικασία προεκτύπωσης & εκτύπωσης στα πλαίσια του μαθήματος που διδάσκονται «Τεχνολογία Εκτύπωσης & Αναπαραγωγής Πολυμέσων».

Οι εξειδικευμένοι & έμπειροι καθηγητές τους ξενάγησαν στους χώρους με τα σύγχρονα μηχανήματα και οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προετοιμασία της εκτύπωσης, των εκτυπωτικών πλακών αλλά και όλη τη διαδικασία της εκτύπωσης στη μηχανή offset.

 
Μουσείο Μπενάκη – Έκθεση Γιάννη Τσαρούχη

Τα τμήματα Διακοσμητών και Σχεδίου Μόδας του Εκπαιδευτικού ομίλου INTERGRAPHICS επισκέφτηκαν στο Μουσείο Μπενάκη τη μεγάλη έκθεση που ήταν αφιερωμένη στον Γιάννη Τσαρούχη με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννησή του.

Στην έκθεση αυτή οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν τα μοναδικά έργα ζωγραφικής απ’ όλες τις περιόδους δημιουργίας του καλλιτέχνη, μέσα απ’ τα οποία αναδεικνύονται η τεχνοτροπία του, το χρώμα και η σύνθεση.

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν επίσης στο Μουσείο Μπενάκη και έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας όπου οι καθηγητές τους εξήγησαν τις τεχνικές φωτογράφησης και εκτύπωσης όπως επίσης και τα διάφορα εφφέ που χρησιμοποιήθηκαν.

benaki

 
Οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου INTERGRAPHICS "ανέβηκαν" στο Πήλιο

Ένα Σαββατοκύριακο ήταν αρκετό για μια επιτυχημένη εκδρομή με προορισμό το πανέμορφο Πήλιο.

Η διάθεση των σπουδαστών ήταν ανεβασμένη και αυτό βοήθησε όλους, σπουδαστές και καθηγητές, που με σύμμαχο το καιρό απόλαυσαν τις ομορφιές του Πηλίου αλλά και του Βόλου.

Η διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου στο Βόλο ξεκίνησε στο παγοδρόμιο συνεχίστηκε σε club και φυσικά χτύπησε "κόκκινο".

 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Εγγραφή στο newsletter

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 38 38 808  info@intergraphics.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 98-100 - τ.κ 106 77
(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 49 -  τ.κ 106 82
(ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)

Like Us on Facebook!
Follow Us on Twitter!
Watch Us on Youtube!