Γραφείο εργασίας - Career Office

career_officeΟ Όμιλος INTERGRAPHICS φροντίζοντας για τους σπουδαστές του, έχει δημιουργήσει το Γραφείο Εργασίας και Επαγγελματικής Αποκατάστασης Αποφοίτων.
Βασική μέριμνα του Γραφείου αυτού είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων σε επιχειρήσεις αντίστοιχες της ειδικότητας του κάθε σπουδαστή.
Η πολύχρονη εμπειρία και καταξιωμένη πορεία του Ομίλου INTERGRAPHICS έχουν δημιουργήσει ουσιαστική γέφυρα με την αγορά εργασίας και υπάρχουν σταθερές συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου, με στόχο την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων.

Ο Όμιλος INTERGRAPHICS έχει αγκαλιάσει το θεσμό των Ημερών Καριέρας (Career Days). Mέσω του θεσμού αυτού οι τελειόφοιτοι έρχονται σε επαφή με στελέχη μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τις εργασίες τους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την άμεση εισαγωγή τους στην αγορά εργασίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS, μέσω του Γραφείου Εργασίας και Επαγγελματικής Αποκατάστασης Αποφοίτων, έχει συνάψει συνέργειες με μεγάλες εταιρείες φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο γα την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζονται με τον  Όμιλο.

Logos_Co

 

Εγγραφή στο newsletter

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 38 38 808  info@intergraphics.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 98-100 - τ.κ 106 77
(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 49 -  τ.κ 106 82
(ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)

Like Us on Facebook!
Follow Us on Twitter!
Watch Us on Youtube!